Hvordan å vinne på World Wars-spill

Hvordan å vinne på World Wars-spill

 

1.

Finn en powerbase for hæren din (Du er alltid den blå hæren i dette spillet). Powerbase vil være hjørnet av kartet der du har den høyeste konsentrasjonen av enheter. For eksempel, hvis du har et 5-enhetens territorium i det sørvestlige hjørnet av et kart, og det er den høyeste enheten du har, bør du konsentrere deg der.

2.

Når du har har plassert en powerbase, du vil angripe og vinne territoriene på hjørnene. Sørg for at du oppretter ditt okkuperte territorium sammen. Du mottar en ekstra forsterkningsenhet for hvert territorium du har side ved side. Hvis du for eksempel har 8 områder knyttet sammen side ved side, bør du motta 8 forsterkningsenheter i slutten av din tur.

3.

Unngå å prøve å etablere 2 powerbases. Dette vil redusere forsterkningene dine og gjøre deg mer utsatt for flere fiendtlige angrep.

4.

Unngå å kjempe mot store kamper i 1. og 2. runde, selv om du har en enhetsfordel. Hvis du kjemper for et stort slag i disse rundene, kan du miste et stort antall enheter raskt og bli eliminert tidlig.

5.

Hvis du holder oppmerksom på dette rådet, vil du vinne rettferdig ofte: mindre land med høyere enheter er bedre enn mer land med mindre enheter Dette er konseptet jeg vinner med i dette spillet. Hvis en annen hær angriper hæren din og mister, blir antallet enheter på fiendens område automatisk redusert til 1. Hvis du bygger opp enhetene på mindre territorium, vil du kunne få land ved å løsne sladder mot deg. Jo flere spillere du spiller mot, desto viktigere er dette konseptet.

Tips og advarsler

  • Jeg har mye mer strategi for dette spillet. Vennligst se artikkelen min, 'Hvordan å vinne i World Wars-strategien, del 2.
  • Ingen strategi er fullt bevis i dette spillet. Hvis du har flere fiender velger å angripe deg på en gang, kan du miste uansett hvilken strategi du velger. Husk å angripe i dette spillet er basert på ditt kast av terningene mot den andre rollen, så sjansen kommer i verdenskrig.
  • Dette er et militær strategi flash spill brakt til deg av Addicting Games. Det har ikke prangende grafikk, men det har veldig bra spill hvis du liker strategispill. Slå 1-7 datamaskinstyrte spillere for kontroll over kontinentet.