Slik brenner du DVDer med billig programvare

Slik brenner du DVDer med billig programvare

 

1.

Sothink s 'Free Movie DVD Maker' konverterer mange vanlige videoformater, inkludert AVI, WMV og DivX til DVD, og ​​kan lage eksakte kopier av disker, inkludert menyene. Det inkluderer verktøy for manipulering undertekster, inkludert lydkanaler og automatisk komprimere videofiler for å passe til disken. Sett inn en DVD, følg instruksjonene som programmet gir for å velge videofiler og brenn parametere, og klikk deretter på 'Brenn' -knappen.

2 .

Beskyttet Soft 's' Video DVD Maker Free '-pakkeverktøy for hele prosessen med å brenne DVDer fra dine egne opptak. Programmet kan hente videofiler fra kameraet ditt, konvertere filene og brenne dem til en plate i samme vindu. Oppgrader til profesjonell versjon for 29,95 dollar (fra 2010) for å kunne lage dine egne menyer. For å legge til filer fra et kamera, klikk på 'Step 1 Capture' -knappen og velg kameraet, og deretter videofilene du vil ha fra vinduet som vises. Klikk på 'Neste' -knappen, vent på at konverteringen skal fullføres, og klikk deretter på 'Brenn'.

3.

DVD Video Soft tilbyr 'Free Disc Burner', et program som spesialiserer seg på brenner data-DVDer i stedet for videofiler. Programmet kan skrive multisession-plater som lar deg legge til informasjon på platen senere. Du kan bruke dette programmet til å brenne Blu-Ray-plater, forutsatt at brenneren din er en Blu-Ray-brenner. er enkel, inkludert litt mer enn en 'Add' -knapp som lar deg velge filer som vil være på platen, og en 'Burn' -knapp.

Mens brennende suiter som Nero og Roxio kan fullføre de vanligste oppgavene, er de dyre. Det er mange billige og noen gratis programmer du kan bruke i stedet for dyrere programvare. Fordi de fleste av disse gratis programmene spesialiserer seg på å brenne en eller to spesifikke typer plater, for eksempel video- eller data-DVDer, kan det hende du finner det nødvendig å laste ned mer enn ett program for å betjene alle dine brennende behov.