Slik deaktiverer du påminnelser for QuickBooks Merchant Services

Slik deaktiverer du påminnelser for QuickBooks Merchant Services

 

1.

Åpne en nylig bedriftsfil ved å gå til 'File Menu' og velge 'Open Previous Company'. Velg ønsket fil fra den tilstøtende menyen med alternativer.

2.

Velg 'Preferences' fra Edit-menyen. Velg 'Generelt' i 'Innstillinger-vinduet', og klikk deretter på fanen 'Mine preferanser' hvis nødvendig for å aktivere dette vinduet.

3.

Fravelg 'Slå av pop- opp meldinger for produkter og tjenester 'ved å klikke på det alternativet hvis det er et merke ved siden av det. Klikk på 'OK' for å lagre endringene.

Tips og advarsler

  • For å få tilbake alle de første påminnelsesalternativene som vises i popup-vinduer når programmet er først lansert, velg 'Ta tilbake alle en tidsmeldinger' i 'Preferanser', generelt vindu.
  • QuickBooks er et finansielt program utviklet av Intuit, Inc. Det er utviklet for å hjelpe små og mellomstore bedrifter å holde seg oppdaterte økonomiske poster uten behov for en heltidskonsulent. Samlet sett fyller brukeren inn kjente elektroniske skjemaer for hver større transaksjon som faktura, sjekk, salgskvittering, innkjøpsordre, innskuddsseddel og tidsskjema. I tillegg til Intuit tilbyr programmene også flere praktiske kjøpesentre som er tilgjengelige for brukeren for ekstra abonnementsavgifter. Disse tjenestene er valgfrie, men popup påminnelser vil vises i hele programmet for å minne brukeren om at de er tilgjengelige. Disse påminnelsene kan deaktiveres hvis ikke ønsket.