Fordeler Registreringsprogramvare

Fordeler Registreringsprogramvare

  Fordelene påmeldingsprogramvare eliminerer behovet for innløsningsblanketter for papirfordeler. Ansatte legger inn sin egen personlige informasjon og fordeler valg i fordeler innmelding programvare. Programvaren tillater ansatte u0026 rsquo; fordeler og rsquo; informasjon for å automatisk mate inn i selskapets HRIS-database. HRIS-databasen er den interne systemdatabasen for menneskelige ressurser der elektroniske medarbeider registreres, inkludert fordeler, kompensasjon, prestasjonsvurderinger og personlig kontaktinformasjon.Det er to typer av fordeler innmelding programvare på markedet. Det finnes elektroniske programvare systemer som ikke bruker et selskaps serverrom og lagrer informasjon eksternt på programvareselskapets servere. Det er også bærbare eller lisensierte programvaresystemer som må lastes ned på et selskaps servere.

Fringe Fakta eEnroll Online

Fringe Fakta eEnroll Online er et online-innmeldingsprogramvaresystem som gjør at ansatte kan registrere seg for selskapets fordeler . Fordelene påmelding er helt elektroniske, og eliminerer bruk av papir. Ansatte kan registrere seg i medisinsk, dental, visjon, reseptbelagte legemiddeldekning, pensjon, funksjonshemming og 401K fordeler. Arbeidsgivere med ekstra fordeler kan få programvaren tilpasset til å inkludere alle fordelene som tilbys av selskapet. Dette gjør det mulig for ansatte å referere til bare ett programvare system for inntjening av fordeler. Fringe Facts eEnroll Online leverer automatisk innmeldingsinformasjon til selskapets HRIS-database.

Selerix

Selerix er en fordeleregistreringsprogramvare som integreres med selskapets nåværende lønnsliste, HRIS og forsikringsbærersystemer. Programvaren tilbys i både online og laptop versjoner. Selerix-fordeler innskrivningssoftware gir ansatte muligheten til å sammenligne forsikringsplaner og oppdatere personlig informasjon når som helst, og eliminerer behovet for administratorer om å oppdatere og legge inn ansattes informasjon i systemet. Dette reduserer administrasjonskostnadene drastisk og gjør det enklere for inntjening av ytelser for både ansatte og selskapet. Selerix kan brukes til små, mellomstore og store bedrifter.

A.D.A.M. Registreringstjenester

A.D.A.M. Registreringstjenester er en påmeldingsprogramvare for online-fordeler som gir ansatte umiddelbar tilgang til selskapets fordeler. Ansatte kan fullføre sine innmeldinger på nettet, noe som eliminerer behovet for fordeler, og reduserer dermed de administrative kostnadene ved innskrivning av inntekter. A.D.A.M. Registreringstjenester produkt gir ansatte med fordeler utsagn og kontinuerlig tilgang til deres fordeler valg online. A.D.A.M. Enrollment Services-programvaren integreres med et selskaps HRIS-database og passer best for små og mellomstore bedrifter.