Slik konverterer du en MP3 til CDA-format gratis

Slik konverterer du en MP3 til CDA-format gratis

 

1.

Start Windows Media Player. For å oppnå dette, klikk 'Start'. Klikk på 'Alle programmer' -knappen (eller 'Programmer' -knappen hvis du er en XP-bruker) og klikk deretter 'Windows Media Player.'

2.

Klikk på knappen øverst i Windows Media Player som er tydelig merket 'Burn.' Dette åpner en ny kolonne i Windows Media Player.

3.

Finn MP3-filene på datamaskinen din s harddisk som du vil konvertere til CDA-formatet og brenne til en CD. Det blir enklere for fremtidige trinn hvis du kondenserer alle disse filene ned til en enkelt mappe på harddisken.

< p> 4.

Dra alle MP3-filer du vil konvertere til CDA-formatet, og brenne til en CD i denne nye 'Brenn' -kolonnen på høyre side av Windows Media Player. Når du er konvertert til CDA-filen format, kan en standard lyd-CD holde 80 minutter med musikk. Vær oppmerksom på indikatoren 'Total kjøretid' nederst på denne linjen i Windows Media Player for å sikre at du ikke prøver å passe for mye musikk på CDen.

5.

Klikk på 'Start Burn' -knappen.

6.

I sert en tom CD i CD-brenneren din (når du blir bedt om av Windows Media Player). Windows Media Player vil nå analysere alle MP3-filene du har valgt, og konvertere dem til lydfilformatet for CD-ROM. Disse nylig konverterte filene vil da bli brent til CDen i CD-brenneren.

CDA-formatet (kort for 'compact disc audio') er et lydformat som brukes til å la sanger bli spilt på standard CD-spillere. Enhver CD som du kjøper i en butikk som Best Buy eller Borders, vil bli fylt med spor kodet i CDA filformatet. Hvis du vil konvertere MP3-sporene til CDA-formatet (som gjøres automatisk under CD-brenningsprosessen), kan du bruke et program som allerede er innebygd i operativsystemet - Windows Media Player.