Hvordan lage en Nero DVD for å spille i en DVD-spiller

Hvordan lage en Nero DVD for å spille i en DVD-spiller

 

1.

Legg inn kopien av NeroVision Express, som følger med kopier av Nero fra versjon 6 og fremover. Dette er delen av Nero-programvaren som koder for DVD-filer.

2.

Flytt musen over menyen 'Lag DVD', og velg 'DVD-Video' fra popup-menyen.

3.

Sett inn DVD-R-en i DVD-brenneren. Når platen er klar, vil 'Used Space' -måleren tilpasse seg størrelsen på platen du har satt inn.

4.

Klikk på 'Legg til videofiler', og bla til mappen hvor videofilene som skal legges til din DVD, lagres. Velg en eller flere videofiler, og klikk på 'OK'.

5.

Vent til Nero behandler hver fil og legg den til på DVDen.

6.

Juster plasseringen av hver video i listen ved å velge den og bruk pil opp og ned til videoene er i ønsket rekkefølge.

7.

Høyreklikk på hver video i sin tur, og velg 'Rediger' for å hente videoredigeringspakken. Dette gjør at du kan endre volumet på hver fil, klippe ut deler av videoen og legge til ekstra videoer på den eksisterende videoen, sette inn overganger om nødvendig. Juster videoene etter behov.

8.

Klikk på 'Neste' når du er ferdig med hver video. Når alle videoene er redigert til tilfredsstillelse, klikker du på 'Neste'.

9.

Klikk på skjermbildet på menyen Nero har automatisk generert for deg.

< p> 10.

Flytt musen over hver av menyelementene på høyre side av skjermen, og velg visningsalternativene du trenger for å justere hvordan menyen ser ut og føles.

11.

Juster bakgrunnen, ikonstørrelsen, skrifter, farger og tekst som passer. Klikk på 'Neste' når du er ferdig.

12.

Kontroller at menyen og videoene fungerer som du trenger ved å bruke knappene på den virtuelle fjernkontrollen for å navigere på DVDen. Hvis alt ser ut og fungerer som du vil, klikker du på 'Neste'; Ellers klikker du på 'Tilbake' for å justere menyen og videoene på nytt.

13.

Gjennomgå sammendraget av DVDen og de endelige brenningsalternativene. Sjekk at disse er riktige, og klikk på 'Brenn' for å brenne DVDen.

Tips og advarsler

  • Du kan legge til din egen bakgrunn i menyen etter velge 'Bla etter bilder' fra 'Bakgrunn' -delen av menyredigeringssiden. Bruk dette til å legge til familiebilder eller skjermbilder fra videoene for å tilpasse disken din i større grad.
  • På samme måte kan du endre forhåndsvisningsbildene for hver video. Høyreklikk på videoen og velg 'Egenskaper' fra popup-menyen. Klikk på 'Vis bilde' og velg 'Bla etter bilder'.
  • Selv om Nero lar deg brenne nesten hvilken som helst slags videofil til DVD, bør du kun brenne DVDer med videoer du enten eier opphavsretten til eller Har uttrykkelig, skriftlig tillatelse til å lage en DVD-kopi. Å brenne opphavsrettsbeskyttet videoer til DVD uten tillatelse er en form for brudd på opphavsrett og er en forbrytelse i henhold til loven om digital millennium Copyright.
  • Nero er et kraftig CD- og DVD-redigeringssystem som kan produsere høykvalitets, tilpassede DVDer med bemerkelsesverdig brukervennlighet. Hvis du har en DVD-brenner og en tom plate pluss en samling videoer på harddisken, kan du raskt og enkelt lage en Nero DVD-spiller på en DVD-spiller.