Slik ser du PDF-filer på datamaskinen min

Slik ser du PDF-filer på datamaskinen min

 

1.

Bestem om du vil bruke et gratis program eller kjøp et program for visning av PDF-ene. Hvis du tror at du kanskje vil kunne redigere PDF-filer i fremtiden, kan du kanskje gå med et betalt program, for eksempel Adobe Acrobat, i stedet for et gratis program.

2. < / p>

Last ned og installer ditt foretrukne program for å vise PDF-filer på datamaskinen. Adobe Reader er et gratis program, mens Adobe Acrobat må kjøpes. Fra januar 2010 er Adobe Acrobat Standard $299 for kjøp.

3.

Gå til http://view.samurajdata.se/ (se Resources). Dette nettstedet lar deg vise PDF-filer på datamaskinen uten å måtte installere noen type program på datamaskinen. Det er gratis å bruke.

4.

Bruk 'Forhåndsvisning' hvis du har en Mac. Hvis du bruker Safari på en Mac-datamaskin, kan du bruke Preview til å vise PDF-filer fra nettet eller filer som er på datamaskinen. For ikke-web PDF-filer, høyreklikk på PDF-filen og velg 'Åpne med' og deretter 'Forhåndsvisning' for å vise PDF-filen.

PDF-filer er filer som er opprettet av Adobe Acrobat. Men hvis du bruker Open Office, har du muligheten til å lagre filen som en PDF-fil. Siden PDF-filer primært er opprettet av Adobe Acrobat, er det også en av de beste måtene å vise filene på. Adobe lager også et gratis PDF-leserprogram som lar brukerne se PDF-filer på sine datamaskiner uten å kjøpe en kopi av Adobe Acrobat. Det er også et par andre alternativer tilgjengelig for datamaskiner.