Slik importerer du bilder til Cs3 Photoshop

Slik importerer du bilder til Cs3 Photoshop

 

1.

Koble digitalkameraet eller mediekortet til datamaskinen din, og vent på en indikator fra operativsystemet som enheten har blitt gjenkjent.

2.

Åpne Adobe Bridge og velg 'File u0026 gt; Get Photos from Camera.' Dette vil hente dialogboksen Photo Downloader.

3.

Klikk på 'Velg' -knappen til høyre for dialogboksen og velg en destinasjonsplassering for de importerte bildene til lagres på din datamaskin.

4.

Klikk på 'Få bilder' og vent på at innføringslinjen for å fullføre. Et nytt brovindu vises med destinasjonsmappen du valgte uthevet.

5.

Dobbeltklikk på et bilde du vil redigere i Photoshop i vinduet 'Innhold' på bunnen av broen. Dette vil starte Photoshop og opprette en ny fil for det importerte bildet. Du kan redigere bildet i Photoshop, men du vil.

6.

Velg 'Arkiv> Lagre som' for å gi nytt navn til, flytte og bevare Photoshop-baserte endringer i filen som ønsket .

Tips og advarsler

  • Adobe Bridge inneholder mange alternativer, et format som kan gjøre det til et skremmende program for mange ikke-profesjonelle Adobe-brukere eller fotografer. Så det er ofte lettere å importere bilder fra kameraet til datamaskinen din ved hjelp av den native programvaren som fulgte med kameraet. Dette gjelder også for skannede bilder. Du kan deretter importere dem til Photoshop ved å åpne Photoshop og velge 'File u0026 gt; Open.'
  • Adobe Photoshop lar brukerne manipulere og kombinere bilder for å lage noen fantastiske grafikk. Mulighetene er begrenset kun av kunstnerens fantasi, men det er noen grunnleggende ting folk trenger å vite hvordan man gjør i Photoshop før man skaper flott grafikk. Det å importere bilder fra datamaskinen og enhetene er en av disse tingene.