Computer Learning Software for Kids

Computer Learning Software for Kids

 

Start med programvare for å lære å skrive ferdigheter

Lær hvordan du skriver og bruker tastaturet, er det første trinnet. Her er noen få populære programmer å vurdere.

'Typing Instructor for Kids' er et veldig barnevennlig program som bruker spill for å engasjere barn som de lærer. De vil utvikle fart og nøyaktighet raskere enn du tror. Programmet er designet for barn i alle aldre og læringsnivåer.

'Svampebob Squarepants - Typing' lærer barn i deres valg av et lek eller freestyle Fun og zany opplæringsprogrammer, øvelser, spørrekonkurranser og aktiviteter oppfordrer og utfordrer barn til å lære, sammen med fantastisk tilbakemelding på deres fremgang.

'Skriving av Quick u0026 amp; Easy 'er et enkelt program for å lære at barna ikke blir kjedelig. Den inneholder spill, typingstester og over 60 muligheter for bakgrunnsmusikk for en høyopplæringsopplevelse. Perfekt for barn opp til 12 år.

Bruk gratis opplæringsprogrammer å introdusere barn til Windows og Mac-skrivebordet

Ikonene og mappene på skjermen kan til og med overvelde en voksen. Tenk på hvordan skrivebordet ser ut til ditt barn. Nettsteder som Kaboose.com tilbyr gratis veiledning for å veilede og lær barnet ditt om skrivebordsfunksjonene for ditt Windows- eller Mac-operativsystem.

Lær barnet ditt Slik lager du et dokument

Ved hjelp av datamaskinen for rapporter og oppgaver i hjemmet vil barnet føle seg som en proffesjonell. De vil lær hvordan du sjekker etter stavemåte og grammatikk, og send inn arbeid som er godt formatert. Opplæringsprogrammer i Word og andre Office-programmer finner du over hele Internett, inkludert på det offisielle Microsoft-nettstedet.

Hvert barn ønsker å lære å lære Slå ut en flott ser rapport De fleste skoler og klasser bruker Microsoft PowerPoint. Lærerne vil ofte lage en mal for klasseprosjekter. Lær barnet ditt hvordan du bruker PowerPoint for å lage individuelle, team- og gruppeprosjekter som vil være sikker på å skille seg ut og bli misunnelse av klassen.

Programvare for å forbedre og forske på lær

Etter å ha lært hvordan du skriver, opprett et dokument og utarbeide en rapport, vil barnet være klar til å gå i full fart fremover og lære mer programvare. Kanal at energien til å forbedre og fremme sin læring. Hvis barnet ditt trenger å forbedre leseferdighetene, vil du finne et vell av programvare for det. Få programvare til å lære et fremmedspråk. Hvis barnet ditt viser interesse for musikk eller kunst, er det fabelaktige programmer for å oppmuntre og inspirere dem til utvikle sine talenter.

Computer læringsprogramvare åpner en fantastisk verden av funn for barn i alle aldre og læringsnivå. Det er absolutt ingen grense for de fantastiske tingene de vil ønske å lære og ønsker å oppnå. Hver forelder forstår at læring datakompetanse er ikke en luksus - det er en nødvendighet.
Heldigvis er det fantastiske programmer for hvert læringsnivå. Enten du begynner med programvare for å lære små hender hvordan du håndterer et tastatur, eller for å lære en stor gutt hvordan du lager en kraftig utseende rapport, kan du finne et program for å hjelpe barnets mastergrad og få dem til å stråle med stolthet .