Dokumentkomparasjonsprogramvare

Dokumentkomparasjonsprogramvare

 

Funksjoner

Programvaren har mulighet til å sammenligne informasjon i ulike metoder. Du kan for eksempel velge en del av et dokument og sammenligne det med en annen del i samme dokument. En annen oppgave det kan utføre, er å sammenligne en dokumentfiltype mot en annen filtype. For eksempel kan du få det til å sammenligne et Microsoft Word-dokument mot et PDF-dokument. Dokument sammenligning programvare kan også komme med et rapporteringsverktøy. Her kan du opprette rapporter og gå over dem med dine lagmedlemmer. Du kan også sende dem til dine lagmedlemmer. Dokumentsammenligningssoftware er tilgjengelig på andre språk, som nederlandsk, portugisisk, italiensk, fransk og spansk.

Dokumentfiltyper

Programvaren kan støtte forskjellige dokumentfiltyper. Det fungerer med Microsoft Word, PowerPoint, Excel, PDF, HTML, XML og WordPerfect-filtyper.

Fordeler

Programvaren sparer deg tid når du må jobbe på store og kompliserte dokumenter fordi det raskt kan se forskjellene i dokumentene dine. Dokument sammenligning programvare gjør det også lettere for deg og teamet ditt å gjennomgå dokumenter Dokument sammenligning programvare lar deg sammenligne to dokumenter og automatisk vise forskjellene mellom dem. Som et resultat, hjelper dette deg med å raskt og effektivt redigere og korrigere dokumenter.