Kan du lage ebook-omslag med Adobe Photoshop?

Kan du lage ebook-omslag med Adobe Photoshop?

 

Hvordan

Det første trinnet i å lage et ebokomslag er å tegne et flatt etdimensjonalt rektangel og deretter legge til tittel og forfatterinformasjon. Deretter tegner du et langt, smalt rektangel og legger det ved siden av det første rektangel. Dette vil være ryggraden av eboken. For å gi eboken det tredimensjonale utseendet, velg hver av de to rektanglene uavhengig og bruk perspektivverktøyet. Juster de to rektanglene og legg deretter til et annet rektangel på toppen for å fullføre det tredimensjonale utseendet.

Maler

Maler er tilgjengelige online for de som ikke ønsker å lage et ebokomslag fra bunnen. Både Ebook Template Source og Ecover-maler tilbyr gratis ebook-maler som kan brukes med Adobe Photoshop. Cover Action Pro tilbyr maler som fungerer med Photoshop for en avgift.

Opplæringsprogrammer

Flere opplæringsprogrammer finnes online med instruksjoner om hvordan du lager et ebook-deksel i Photoshop. Tre av nettstedene som tilbyr opplæringsprogrammer inkluderer Standout Blogger, Ebook Template Source og Photoshop Session. En elektronisk bok eller ebook består av tekst og bilder presentert i et digitalt format. Ebøker blir mer og mer populære som forfattere til å publisere sitt arbeid uten å pådra seg alle publiseringskostnadene. Bruk Adobe Photoshop til å lage ebook-deksler raskt.