Slik konverterer du WMA til MPEG3

Slik konverterer du WMA til MPEG3

 

1.

Last ned en WMA-konverteringsprogramvare som Switch eller Smart Audio Converter for Windows eller ALL2MP3 for Mac.

2.

Lagre nedlastet fil til et sted på datamaskinen din, og dobbeltklikk deretter filen for å kjøre installasjonen.

3.

Start datamaskinen på nytt når installasjonen er ferdig.

4.

Dobbeltklikk på ikonet for programvaren etter at datamaskinen har startet på nytt, og gå til Hjelp-delen for å lese programvareinstruksjonene for import av WMA-filen du vil konvertere, og hvordan du endrer den til MPEG-formatet.

Velg destinasjonsmappen for hvor du vil at de konverterte MPEG3-filene dine skal lagres etter konvertering. Programvare velger vanligvis en standardmappe for deg, men du vil kanskje endre den til skrivebordet eller en musikkmappe hvis det er mer praktisk.

6.

Velg WMA-filen du vil konvertere, og klikk knappen for det spesielle programvaren du bruker for å begynne koding. Programmet leser filen og begynner kodingsprosessen, og viser en statuslinje for fremdriften. En melding som 'Ferdig' eller 'Fullført' vil vises på dataskjermen når prosessen er ferdig.

Windows Media Audio eller WMA-filer ble utviklet av Microsoft for deres Windows Media Player. Hvis du har WMA-lydfiler, men har en enhet som bare kan spille av mpeg-filer, må du bruke tredjeparts programvare for å konvertere filtypen til MPEG3.