Deltakelsesprogramvare for arbeidsgivere

Deltakelsesprogramvare for arbeidsgivere

 

Deltakelsesporing

Nøyaktig sporing av ansattes oppmøte gir arbeidsgivere mulighet til å redusere fravær og overvåke oppmøtetrender. Det gjør det også mulig for arbeidsgivere å spore spesielle omstendigheter, som sykefravær, ferietid, juryplikt og FMLA-permisjon. Attendance-programvare inkluderer metoder for å be om ferie som tillater ledere å se alle forespørsler og tillate ferie ganske og effektivt.

Lønnsnøyaktighet

Ved bruk av oppmøteprogramvare kan arbeidsgivere spore overtidskostnader, justere lønn og overvåke real- tid lønn kostnader. Reduksjonen av lønnssvikt sparer selskapets penger.

Populær programvare

Populære valgmuligheter for arbeidsgivere inkluderer HRcalendar, Gradience-serien av deltagelsesprogrammer og EmpCenter Time u0026 amp; Deltakelsesprogrammer. HRCalendar er et grunnleggende programvare som arbeider med HRdirects papirtidsark og ferieforespørsler. Gradience tilbyr grunnleggende tilstedeværelsessuiter til lavere kostnader, noe som tillater bruk av programvaren på en enkelt arbeidsstasjon. Gradience Professional-serien tillater opptil fem brukere om fem separate arbeidsstasjoner, og ytterligere lisenser er også tilgjengelige for større bedrifter. EmpCenter tilbyr nettleserbaserte tidsskrifter samt mer sofistikerte merker og biometriske lesere. Programvarepakker spenner fra enkeltbrukerprogrammer, som krever tidsinngang på en arbeidsstasjon, til nettbasert programvare som gjør at ansatte kan spore tid fra hvilken som helst datamaskin.