En gjennomgangstutorial av QuickBooks

En gjennomgangstutorial av QuickBooks

 

Kunder og salg

1.

Finn 'Kunde' -delen i midten av QuickBooks startskjerm. Merk skjermens flytskjema organisasjon; kundetransaksjoner vil behandle fra de første trinnene til venstre til de siste trinnene til høyre.

2.

Opprett et kundeformular. Det er tre kundeformer: Estimering, faktura og kvittering (de ser nesten like ut). Et estimat hjelper deg med å generere og skrive ut et mulig salg som et 'løfte' til en kunde at tjenesten eller produktet ikke vil koste mer enn sitert. registrerer et salg som kunden planlegger å betale senere. Kvitteringen registrerer et salg betalt for på leveringstidspunktet.

3.

Klikk på 'Statements' -ikonet. er en rapport av alle transaksjoner for hver kunde i en form. For kunder som betaler med kreditt, er en uttalelse vanligvis opprettet og enten sendt direkte fra QuickBooks til kunden, eller trykt for mailing.

4.

Klikk på 'Mottatte betalinger' -ikonet. Når en faktura er utstedt via QuickBooks og kunden sender en betaling senere, må betalingen behandles throu Gh 'Mottatte betalinger' -funksjonen. Manglende bruk av denne funksjonen kan føre til unøyaktige kundebalanser.Fra skjermbildet 'Mottatte betalinger' velger du kunden som sendte betalingen og fakturaene for den aktuelle kunden vises i boksen under. Velg fakturaene du mottok betalinger for, og klikk på 'OK'.

Leverandører og utgifter

1.

Legg til nye leverandører til leverandørens senter. Klikk på 'Leverandørssenter' -ikonet, og klikk deretter på Legg til ny leverandør. Skriv inn informasjon om hver leverandør, inkludert kontakt- og betalingsinformasjon.

2.

Klikk på 'Skriv inn regninger' -ikonet. Hvis en regning er oppgitt, må du bruke 'Pay Bills' -funksjonen for å betale den. Ellers vil det fortsatt vises som ubetalt.

3.

Klikk på 'Administrer salgsavgift' -ikonet på startskjermen, og klikk deretter på 'Salgsskattinnstillinger' -fanen. Når vinduet 'Innstillinger' åpnes, finner du boksen merket 'Ditt mest vanlige salgsavgift'. Klikk på 'Legg til nytt' og skriv inn navnet på den statlige organisasjonen som du vil betale salgsskatt på.

Inventory and Payroll Setup

1.

Klikk på 'Lister' -knappen i toppmenylinjen og bla ned til 'Item List'. Et element er noe bra eller tjeneste bedriften tilbyr. Hvis du selger produkter, må du skrive inn en beskrivelse og pris for hver. Hvis du tilbyr tjenester, bruk menyen 'Item List' for å legge til hver tjeneste sammen med prisen.

2.

Skriv inn varer som 'Inventory Items' og tjenester som 'Service Items .' QuickBooks er utstyrt for å registrere mottak og salg av hvert lagerelement. Så lenge hvert element er mottatt riktig og registrert når det blir solgt, vil varelageret være nøyaktig.

3.

Abonner på lønnstjenestene. Fra og med oktober 2010 er kostnaden for Intuits lønnstjenester mindre enn $400 i året. Uten å abonnere på tjenesten, vil du ikke få tilgang til ikonene som trengs for å gå inn i lønnstransaksjoner.

En av de vanskeligste aspektene ved å få QuickBooks-firmafilen riktig første gang, er å sette opp det riktig. 'Easy Step Interview' -oppsettet stiller en rekke spørsmål om virksomheten din, som du svarer ved å fylle ut emnene. Når intervjuet er fullført, opprett en konto og svar på spørsmål om hva slags varer som selges, om å belaste salgsskatt og hvordan selskapet er organisert.