Slik bruker du Word for å opprette et prosjekt sertifikat

Slik bruker du Word for å opprette et prosjekt sertifikat

 

1.

Åpne Microsoft Word. Klikk på 'File' -fanen øverst på skjermen. Velg 'Ny'. Klikk på 'Award Certificates' -knappen på skjermbildet Tilgjengelige maler.

2.

Dobbeltklikk ikonet 'Business' -filmappen for å åpne en samling sertifikatmaler. Gå gjennom sertifikatalternativene; alle sertifikater kan være helt tilpasset. Dobbeltklikk på et sertifikat, og i løpet av et øyeblikk åpnes det på Word-skjermen.

3.

Klikk på plassholderen 'Navn' i sertifikatet og skriv prosjektet deltagerens navn.

Skriv inn datoen på de medfølgende linjene på sertifikatet.

5.

Marker 'Presenter Name and Title' -linjen på sertifikatet og skriv direkte over det med navnet på personen som overvåker prosjektet, firmaet eller personen som tildeler sertifikatet.

Høydepunkt plassholderordene på sertifikatet relatert til prisen og skriver en linje eller to om selve prosjektet, for eksempel prosjektnavnet eller innsatsen til teamet.

7.

Klikk Klikk på 'Sett inn' -fanen øverst på skjermen. Klikk på knappen 'Bilde' under fanen. Bla gjennom til en firmalogo og dobbeltklikk på filnavnet. Dra logoen på plass på sertifikatet.

8.

Klikk på 'Sideoppsett' -fanen øverst på skjermen. Klikk på 'Temaer' -knappen, det første alternativet til venstre siden av båndet / verktøylinjen under fanen. Klikk på ett av fargevalgene, for eksempel en som samsvarer med firmaets eller prosjektets fargevalg, og sertifikatets farger vil endres.

9.

Klikk kategorien 'Fil' og velg 'Lagre som.' Skriv inn et navn for sertifikatet og lagre det på datamaskinen.

Microsoft Word kan være det ideelle valget for team som samarbeider om prosjekter som forskningsrapporter, salgsforslag og årlige nyhetsbrev, men programvaren er også et alternativ for å belønne disse lagene. For et par klikk, bruk Words forutformede maler for å opprette prosjekt sertifikater. Gi dem ut underveis når lagene fullfører prosjektmilestene eller lagrer dem for prosjektgjennomføring som en måte å kalle opp prestasjonene til et vellykket prosjektutførelse.