Photoshop Wireframe Effects

Photoshop Wireframe Effects

  Når du lager et skilt, en brosjyre eller et annet annonseringsdokument, vil du ønske å skape det mest oppsiktsvekkende bildet du kan, siden det er viktig å ta en potensiell kundes oppmerksomhet. Adobe Photoshop er et kraftig verktøy for å lage disse bildene. ting du kanskje bestemmer deg for å gjøre i Photoshop, legger til en wireframe-effekt for en person i et bilde, for å gi det et datamaskingenerert utseende.

Penselverktøy

En måte å lage wireframe-nettet på bildet ditt er å bruke 'Borsteverktøyet'. Du må sette børsten til en hard smal spiss og gjøre fargen uansett hva du vil for rutenettet. Denne tilnærmingen krever en jevn hånd, ellers vil du sannsynligvis få ujevne rutenettlinjer. Hvis du bruker en mus, kan du prøve å følge linjene i ansiktet.

Pennverktøy

Hvis du bruker en mus, kan en bedre tilnærming være å bruke 'Pen' -verktøyet til å legge ned gridlinjene for din wireframe. I dette tilfellet vil du fortsatt sette t Han 'Brush Tool' innstillinger er de samme som før. Du bruker imidlertid 'Pen' -verktøyet til å tegne banene for linjene på lerretet. De faktiske gridlinjene blir brukt ved å gå til 'Stier' -fanen og ved hjelp av 'Stroke Path' -alternativet. Husk å velge 'Pensel' -verktøyet du allerede har satt opp til dette formålet.

Overordnet

En annen måte å lage et wireframe-rutenett på bildet er å få det fra et annet bilde. Det er mange wireframe bilder tilgjengelig på Internett. Finn en med en form som grovt tilsvarer formen og vinkelen av ansiktet i bildet ditt. Det bør helst ha en jevn bakgrunnsfarge. Deretter kan du bare lime inn en kopi av dette over bildet ditt, bruk 'Magic Wand' -verktøyet til å velge den delen du ikke vil ha og slette den. Du kan bruke viskelærverktøyet til å fjerne deler som strekker seg over kanten av ansiktet .
PDF:c49