Programvare for å bygge Flash-sider

Programvare for å bygge Flash-sider

 

Programvare

Flash Website Design (demo, $69.95 USD pris fra oktober 2010), IncrediFlash Website Template (demo, $49.95 USD pris fra oktober 2010) og IntroWizard FlashWebKit (15 dagers prøveversjon, USD 49,00 USD pris som i oktober 2010) er alle flash-nettsider-builder-programvare som er tilgjengelig for nedlasting for en gratis prøveversjon eller for kjøp.

Viktige funksjoner

IntroWizard FlashWebKit gir brukeren muligheten til å velge fra 23 premade nettside maledesigner, som samt opptil 13 seksjoner og knapper. IncrediFlash Website Template har muligheten til å tilpasse et bredt utvalg av innhold, inkludert bilder, tekstfonter, HTML-filer, sidetitler og objekter. Flash Website Design har muligheten til å lage flashannonser, bannere, nettsteder og intro. Det har også et brukervennlig grensesnitt og krever ingen læringskurve.

Last ned detaljer

Alle de nevnte programmene er tilgjengelige for alle Windows-operativsystemer. IntroWizard FlashWebKit krever 4,9 MB (megabyte) for installasjonsformål, IncrediFlash Website Template krever 27,2 MB og Flash Website Design krever 34,4 MB. Det er rikelig med flash-programvare for nettsidebygging som er tilgjengelig på markedet, alle med unike prispunkter, funksjoner og evner.