Slik brenner du en CDI med Nero

Slik brenner du en CDI med Nero

 

1.

Åpne et program for brenning av brennstoff, for eksempel Nero eller Roxio, og klikk på ISO eller Image-alternativet under oppstart av brennende veiviser.

2.

Klikk 'Legg til fil', og det vil ta med et popup-vindu. Søk etter ISO / CDI-filen du vil brenne på CDen. Klikk på 'OK', og det vil bli lagt til brennekøen din.

3.

Klikk på 'Neste' for å gå til brenningsalternativer-siden. Velg brenningsalternativer, for eksempel hvor mange kopier du trenger og brennhastigheten. Når du har valgt de alternativene du vil ha, klikker du på 'Brenn'.

4.

Legg en tom CD-R i diskbrenneren for å starte brenningsprosessen. En statuslinje vil gi deg brennende detaljer så vel som gjenværende tid igjen på brenningen. Når CDI-en er ferdig, vil den automatisk kaste ut.

En CDI-fil er et 'bilde' eller en ISO-fil som inneholder en emulatorversjon av et videospill. Å brenne en CDI eller ISO til en CD kan være en forvirrende prosess uten riktig programvare. Brennende programvare som Nero eller Roxio har muligheten til å brenne en CDI trinnvis for å gjøre prosessen enkel.