Definisjon av kritisk legacy system

Definisjon av kritisk legacy system

 

Stabilitet

Kritiske arvssystemer kan godt være stabile og pålitelige. Faktisk, jo bedre et eldre system fungerer, desto mer sannsynlige nøkkelpersoner er å nekte å gi opp. Et eldre system kan også inneholde maskinvare- og programvarekomponenter som er unike og vanskelige eller umulige å erstatte.

Eksempler

Eksempler på kritiske arvssystemer inkluderer prosesskontroll-, test- og produksjonssystemer. Disse er vanligvis høyt spesialiserte applikasjoner som er bygget opp rundt spesifikke maskinvare- og programvareprodukter.

Kostnad og juridiske konsekvenser

Kostnaden for å erstatte kritiske arvssystemer er ofte en grunn vedlikeholdes i stedet for å erstattes. Enhver som tenker på å erstatte et arvssystem, kan også være i strid med forskrifter om tilgang til data eller programvare sertifisering problemer. På området for informasjonsteknologi operasjoner brukes begrepet arvssystem til å beskrive maskinvare eller programvare som vanligvis er 10 eller kanskje 20 år gammel. Gamle, selv om det kan være, et slikt system --- et programvaresystem spesielt - kan være avgjørende for den fortsatte driften av en bedrift, derav navnet kritisk arvssystem.
PDF:c78