Slik lager du flere kalendere

Slik lager du flere kalendere

 

1.

Opprett flere kalendere i Microsoft Outlook. Etter å ha byttet til kalendervisning i Outlook, klikk på 'File' overskriften og velg alternativet 'Ny' for å opprette kalendere. Outlook 's 'Overlay' -funksjonen gir deg muligheten til å legge over hendelsene fra en kalender over hendelsene til en annen. Outlook lar deg også sammenligne flere kalendere i en side om side-layout.

2. < / p>

Administrer flere kalendere med en gratis Google Kalender-konto. Naviger til kalenderen hvis du allerede har en Google-konto (se Resources). Klikk på 'Legg til' -knappen under overskriften 'Mine kalendere' for å legge til flere kalendere til kontoen din. Google Kalender lar deg også importere kalendere fra populær produktivitetsprogramvare som Microsoft Outlook og Apple iCal.

3.

Registrer deg for en gratis Keepshare-konto for å administrere Keepshare-kalendere gir deg også muligheten til å overordne hendelsene i en kalender over den andre kalenderen. Og hvis du trenger en kopi av en av dine kalendere kalendere, tilbyr Keepshare høy kvalitet PDF-eksport av kalendere dine.

Kalenderverktøy kan hjelpe deg med å organisere tidsplanen din på dager, uker, måneder og år på forhånd. Men ikke alle hendelsene dine er fleksible. Så selv om du kan planlegge en hendelse på en hvilken som helst dag i året, vil du med all sannsynlighet ha planer om overlapping. Og mens overlappende hendelser i kalenderen din kan forårsake forvirring, kan du bruke flere kalendere for ulike hendelsestyper som hjelper deg med å administrere kaos på en overfylt kalender.