Slik kopierer du en del av en DVD til en DVD

Slik kopierer du en del av en DVD til en DVD

 

DVD Shrink

1.

Last ned og installer DVD Shrink ISO-editoren til datamaskinen din hvis du foretrekker å bruke et program som hjelper deg med å fjerne filer fra DVDen du vil ha å kopiere. DVD Shrink kan lastes ned gratis online. (Se Resources.) Plasser DVD-en i datamaskinens DVD-stasjon, start DVD-krymping.

2.

Trykk på 'Åpne disk' -knappen i DVD Shrink. Trekk ned pil i vinduet 'Velg DVD-stasjon' som kommer opp for å vise stasjonsmenyen. Klikk på stasjonen som inneholder DVDen fra listen. Klikk deretter på 'OK'.

3.

Klikk på 'Re-author' fra hovedsiden til DVD Shrink. Innholdet på DVD-skjermen i høyre rute. Den venstre ruten blir 'Reauthored DVD' -panelet.

4.

Dra og slipp den delen eller deler av DVDen du vil kopiere fra platen fra den høyre DVD-platen til den venstre 'Reauthored DVD' -panelet. Hvis du bare vil kopiere hovedfilen, Dette ser vanligvis ut som den lengste, største filen i listen.

5.

Trykk på 'Backup' -knappen når du har lagt til alle delene av DVDen du vil kopier til 'Reauthored DVD' -panelet. Skriv inn et navn for din reauthored DVD i vinduet som åpnes, og velg en mappe for å lagre DVD-filen i. Deretter c Lick 'Backup' igjen.

Sett inn en DVD-R i DVD-stasjonen og start et DVD-brennende program du har på datamaskinen, for eksempel Windows DVD Maker. Importer den reauthored DVD-filen du opprettet i programmet, ved å klikke på 'Legg til video' -knappen. Klikk på 'Burn' for å brenne den nye DVD-prosjektfilen til disk.

Manuelt

1.

Sett DVDen inn i DVD-stasjonen. Lukk en hvilken som helst mediespiller som automatisk åpnes på skjermen. Naviger til DVD-stasjonen ved å gå til 'Start u0026 gt; Computer', høyreklikk DVD-navnet i stasjonslisten og velg 'Åpne'.

2.

Dobbeltklikk på 'Video\_TS' -mappen som vises i DVD-stasjonsvinduet for å vise filene på DVDen. Dobbeltklikk noen av filene for å åpne filen i standard mediespiller på datamaskinen for å vise innholdet i filen. Fortsett å se filene på denne måten til du finner alle filene du vil kopiere.

3.

Lag nye 'Video\_TS' og 'Audio\_TS' -mapper. Høyreklikk hvor som helst på skrivebordet ditt og velg 'Ny u0026 gt; Mappe' for å legge til en ny mappe på skrivebordet; navngi mappen 'Video\_TS.' Gjenta prosessen og navngi mappen 'Audio\_TS.'

4.

Dra filene du vil kopiere fra DVDen til 'Video\_TS' -mappen på skrivebordet. La mappen 'Audio\_TS' være tom. Høyreklikk på skrivebordet igjen, velg 'Ny u0026 gt; Mappe.' Skriv inn navnet på filmen som mappenavnet. Dra både 'Video\_TS' -mappen og 'Audio\_TS' -mappen du opprettet i filmmappen.

5.

Last ned og installer et program som kan brenne 'Video\_TS' og ' Audio\_TS 'mapper direkte, som ImgBurn, iSkysoft DVD eller Aimersoft DVD. (Se Resources.) Følg instruksjonene på skjermen i noen av disse programmene for å laste opp DVD-mappen du opprettet. Brenn filene til disk.

Mange programmer som lar deg lage direkte kopier av en DVD, kan lastes ned gratis online. Noen ganger kan du kanskje ikke kopiere hele platen, men bare en del av plateopptaket, for eksempel hovedfilen. Hvis du vil kopiere en del av en DVD til en annen DVD, kan du gjøre det i et program som har mulighet til å redigere hoved DVD-bildefilen, kalles en ISO, eller du kan manuelt slette noen av filene fra ISO.