San Disk Data Recovery

San Disk Data Recovery

 

SanDisk RescuePro

SanDisk RescuePro-programvaren kjører på Windows- og Apple-operativsystemer. Det er i stand til å gjenopprette data fra flash-minnekort og USB-stasjoner så store som 16 GB. RescuePro kan gjenopprette 12 forskjellige RAW-bildefiltyper, samt AVI, MID, RMI, MOV, MP3, MPG, RM og WAV multimediefiler.

SanDisk RescuePro Deluxe

SanDisk RescuePro Deluxe har alle funksjonene til RescuePro samt flere tilleggsmuligheter. RescuePro Deluxe kjører ikke bare på Windows- og Apple-datamaskiner, men også på Linux-operativsystemer. Datarekonstruksjonskapasiteten er doblet til 32 GB. Det kan gjenopprette ytterligere fem RAW-bildefiltyper, for totalt 17 gjenkjente RAW-bildefiltyper. Ekstra støtte for multimedie er også utstyrt med muligheten til å gjenopprette MP4-, ACVHD-, 3GPP- og 3GPP2-filer.

Komme SanDisk Recovery Software

Ditt SanDisk-produkt kan ikke komme med medfølgende programvare for gjenoppretting, men du kan fortsatt bruke SanDisk-gjenoppretting programvare ved å laste den ned fra LC-Technology. RescuePro er tilgjengelig gratis som en demo, og den fullstendige versjonen kan kjøpes på LC-Technology-nettstedet, som er oppført i delen Ressurser nedenfor. SanDisk tilbyr datagjenopprettingsprogramvare kombinert med flere av produktlinjene (Extreme III, Extreme IV, Extreme Ducati Edition). Datagjenoppretting programvare kan gjenopprette slettet filer ved et uhell. Data recovery-produktet fra SanDisk er produsert av LC Technology International.