Slik konverterer du X til DVD 3.3 4

Slik konverterer du X til DVD 3.3 4

 

1.

Kjøp og last ned ConvertXtoDVD fra sitt nettsted (se Resources). Lagre filen på skrivebordet ditt når du blir bedt om det.

2.

Dobbeltklikk på den nedlastede, kjørbare filen for å starte installasjonen. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre prosessen. Pass på å velge riktig videostandard for din plassering. Brukerne i USA og Japan bør velge NTSC, mens europeiske brukere skal velge PAL.

3.

Start programmet ved å klikke på linken i 'Start' -menyen.

< p> 4.

Klikk på den grønne tilleggsknappen fra toppen av ikonlisten til høyre for programvinduet. Den har en hvit '+' på den.

5.

Bla til plasseringen til videofilen du ønsker å konvertere og brenne til DVD og klikk 'Åpne'. Dette vil legge til alle medieinformasjonen til 'Tree View'.

6.

Klikk på '+' ved siden av video tittelen for å utvide og se alle innstillinger. Fra denne visningen kan du endre lydinnstillinger, legge til undertekster, lage kapitler manuelt eller automatisk av tidsinnstillinger og opprett DVD-menyer. Klikk bare på rullegardinlisten ved siden av hvert oppført element for å velge dine foretrukne innstillinger.

7.

Klikk på 'Innstillinger' og velg 'Koding'.

8.

Velg DVD-størrelse fra rullegardinlisten 'Målstørrelse'. DVD-5 er en standard 4,7 GB DVD, mens DVD-9 er en dobbel lagret DVD. Klikk på 'OK'.

9.

Sett inn en tom DVD-R eller DVD-R DL i stasjonen.

10.

< p> Klikk på 'Konverter.' Søknaden vil nå gjelde alle innstillingene dine og konvertere videoen til DVD-format. Denne prosessen kan ta mer enn en time, avhengig av størrelsen på videoen din. Når konverteringen er fullført, vil den brenne filen til platen i stasjonen din.

ConvertXtoDVD er en video konvertering og brenning program som lar deg konvertere mange forskjellige videoformater, inkludert AVI, WMV, MKV, DIVX og OGM, til en DVD som kan spilles i en kommersiell DVD-spiller. Den har funksjoner for å lage DVD-menyer for å tilpasse videoen din, samt lage brukerinnstillinger som tekst- og språkalternativer.