Hvordan finne Adobe-lisenser

Hvordan finne Adobe-lisenser

 

1.

Kontroller emballasjen. Hvis du kjøpte et Adobe-produkt i eske, vil lisensnøkkelen bli oppført på baksiden av CD / DVD-saken på den opprinnelig vedlagte programvaren. Se etter et klistremerke på baksiden av saken som sier 'Serienummer.'

2.

Finn serienummeret for produktet i din Adobe-konto. Hvis du registrerte ditt Adobe-produkt online, kan du se nummeret på kontoen din. Logg inn på din Adobe-konto ved å skrive inn din e-postadresse og passord. Velg 'Vis produktregistreringer' og velg 'Vis Adobe Branded Product Registrations.' Skriv inn e-postadressen og passordet ditt igjen når du blir bedt om det. Se etter serienummeret på registreringssiden

3.

Finn lisensnøkkelen i bekreftelsesmeldingen sendt til deg når du bestilte produktet online. Du kan også få tilgang til din Adobe-konto. Klikk på 'Vis bestillingshistorikk' og velg deretter 'Nedlastingene dine.' Lisensnøkkelen er ved siden av hvert produkts nedlastingslink.

4.

Finn serienummeret i programvaren. Dette alternativet er ikke tilgjengelig for alle Adobe-produkter. og velg 'Hjelp' -menyen (Apple-brukeren velger 'Apple' -menyen). Klikk på 'About (Software Title).' Klikk en gang i splash-skjermen. Hvis serienummeret er tilgjengelig, vises det i nederste venstre hjørne.

5.

Finn et serienummer for en volumlisens eller et Adobe-serverelatert programvareprogram. Serienummeret er på siden Lisensieringskonto. Alle innloggingsinformasjon sendes til kontaktpersonen for kontoen.

En Adobe-lisens bekrefter at du har tillatelse til å installere og bruke programvaren fullt ut. Lisensen, også kjent som lisensnøkkel eller serienummer, leveres til kjøperen av produktet. For produkter bestilt og lastet ned på nettet, er serienummeret lagret på nettet. For kunder som kjøpte det fysiske produktet, er nummeret plassert på emballasjen. Hvis du ikke kan finne lisensnøkkelen, må du kontakte Adobes kundestøtte.