Feilsøking av Microsoft Media Center

 

1.

Lagre videofilen. Hvis det ikke spilles av videoer, skyldes dette vanligvis en ødelagt videofil eller en fil i et format som ikke støttes. Åpne filen i Windows Movie Maker og videresend den som WMV, AVI eller MPEG.

2 .

Installer en manglende kodek. En kodek er en bestemt måte å komprimere og spille av en fil. Hvis du får en melding om at du mangler kodek, søk på Internett for kodeken. Installer den, start Windows på nytt. Media Center og prøv videofilen igjen.

3.

Importer filene til Windows Media Center før du prøver å spille dem. På startsiden klikker du på 'Oppgaver' og velger 'Innstillinger' . 'Klikk' Library Setup, 'deretter' Add folder to watch 'og klikk' Next 'knappen. Klikk på typen media du legger til og trykk' Next '. Velg mappen hvor filene dine er, og trykk på 'Fullfør'. På startsiden klikker du på hvilken type media du prøver å spille, og se om filene er der.

4.

Kontroller skjermkortet. Ofte er videoproblemer relatert til et gammelt eller skadet skjermkort i stedet for et problem med Windows Media Center.

5.

Få riktig tilbehør. For å se på TV må du ha en USB TV-tuner vedlagt til datamaskinen din. Lytt til FM-radio krever en ekstern radiotuner. Når de er installert, fungerer disse funksjonene i Windows Media Center.

Windows Media Center er et program som følger med Windows XP og nyere. Med dette programmet kan du se kringkasting, se filmer og lytte til Internett-radio. Av og til er det imidlertid problemer med denne programvaren. Vanligvis har dette å gjøre med videokvaliteten eller lyden. Hvis du har problemer med noen av disse tingene, er det noen få feilsøkingsforanstaltninger du kan ta for å finne ut hva som er galt med programvaren din.