Hvordan lage Interior Design Software

 

1.

Skiss ut hjemmesides layout ved å inkludere knapp og tabalternativer sammen med rullegardinmenyene på grafpapir. Hjemmesiden er bygget med en rekke separate bokser, referert til som celler, som aktiverer bestemte programfunksjoner i navigasjonsmenylinjen. Bruk fargede blyanter for å skille mellom hver knappfunksjon.For eksempel, divisjon hjemmesiden av rom slik som kjøkken, stue, soverom eller bad. Når knappen er aktivert, blir brukeren omdirigert til en annen side med spesifikke funksjoner knyttet til det valgte rommet. Et annet alternativ er å trekke ut knapper for gulvplaner, belysning, malingsfarger, tapetprøver , gulv, fliser og vindubehandlinger.

Velg engasjerende farger for hver side, samt ferdige romoppsett som ligner på ulike interiørdesignstiler. For eksempel har moderne generelt møbler i Kule farger toner med rene linjer, og tradisjonelle ferdigheter presenteres fint crafte d detaljer i rike trefarger. Temaer som et landekjøkken har vanligvis varme toner i pledd eller landsmotiver. Når knappen omdirigerer brukeren til den valgte stilen eller temasiden, kommer fargepaletten fram når kategorien er aktivert.

3.

Lag en knapp for et gulvplan, slik at bruker for å vise rutenettet på et grafisk sideoppsett. Denne funksjonen gir en todimensjonal visning av møbler, inventar og plass ved hjelp av graflinjer for nøyaktige dimensjoner. Denne siden må inneholde et trekk-og-slipp-verktøy for å tillate at bestemte elementer som møbler blir trukket og reposisjonert.

4.

Legg til en størrelse for endring av størrelser for å koble til maskinens spesifikasjoner. Denne funksjonen åpner vanligvis et eget vindu for å koble til forskjellige spesifikasjoner. Markøren rammer de todimensjonale møbler og endrer størrelsen i henhold til plassen.

5.

Legg til en funksjon for plugin-moduler for kvadratfot. Denne funksjonen må fungere med gulvplan-knappen fra trinn 3, samt størrelsesverktøyet fra trinn 4. Denne funksjonen lar brukeren plugge inn nøyaktige målinger, og rutenettet endrer seg til spesifikasjonene. Dette trinnet er viktig for villaeiere å se nøyaktig skala, stil og proporsjon for at rommet skal pusses opp. For eksempel, hvis bestemte vegger er planlagt for fjerning, viser rutenett før og etter visningen av det valgte området før du spiser penger med entreprenører.

Lag en indeks for designelementer som inventar, vindubehandlinger, gulv og dører; og legg til underkategorier for hvert designelement. Programmet må også inneholde en endringsfunksjon for endringer i høyde, bredde og form. For eksempel, inkludere i dørelementet en rekke forskjellige dørstiler, flekker eller farger, samt lineær visning av viktige inngangspunkter som rammen, hengslede sider og åpningsradius. Legg til vindubehandling med stilfinesser og armaturer, så vel som lineær utsikt over vindusrammen og vinduet. Gulvindeksen kan inneholde fliser, tregulv flekker og forskjellige tepper og tepper.

7.

Lag en knapp for gulv- og romplanlegging. Denne funksjonen viser vanligvis flyutsikt over det forandrede rommet som det zoomer og panner rommet fra forskjellige vinkler som viser farger, møbler og inventar. Ta med en drag-og-slipp-funksjon som gjør at villaeieren kan se en annen møblerinnstilling eller alternative veggfarger eller tapetprøver.

8.

Inkluder en biblioteksbrowser for brukeren å velge individuelle møbler eller prearranged møbler grupperinger å planlegge ut i rommet. For eksempel, forutbestemte grupperinger for stuer, kan barnes rom eller kjøkken gi brukeren mulighet til å sette inn møblene i gulvplanen. Et annet alternativ er å legge til ekstra valg for den valgte funksjonen for å rotere, zoome eller vinkle møbler i forskjellige stillinger.

9.

Legg til en fargebibliotekets nettleserfunksjon, slik at brukeren kan velge fra spesifikke merkevareprodusentmalingchips. Et annet alternativ er å legge til en fargeglassør. For eksempel, hvis brukeren ønsker å bytte fargene på veggene, gjør dette verktøyet mulig for brukeren å bytte vegger umiddelbart fra malingsfarger eller skape en annen malingsfargetone ved å endre fargekoder i et eget vindu. Brukeren drar drypperen for å øke eller redusere fargestyrken til den ønskede fargen er oppnådd.

Legg til en materiell og tekstur-nettleserfunksjon, slik at brukeren kan velge fra bestemte finish. For eksempel ved å velge et materiale for benkeplater, Biblioteket viser forskjellige granitt, laminat eller soli d overflater. Ta med et materiale eller tekstur øye dropper, slik at brukeren kan importere et annet materiale eller tekstur ferdig inn i området.

11.

Opprett en knapp for å vise interiør hjemme tillegg med inngangspunkter fra eksisterende rom. For eksempel, et ekstra hjemmekontor som stammer fra en åpen stue plan krever en ekstra vegg samt en dør. Denne funksjonen gjør det mulig for interiørdesigneren å vise huseiere den endrede stuen, kvadratfotene til hjemmekontoret og ferdige designvisninger.

12.

Opprett en bonusfunksjon for tre- dimensjonale elementer. Dette verktøyet gjør at brukeren kan se en ferdig planløsning med realistiske møbler, designskala, fargevalg og lyseffekter. Et annet alternativ er å legge til tredimensjonale effekter som å åpne doble dører.

13.

Lag bonusfunksjoner som advarselspop-vinduer for spesifikke interiørdesignendringer. For eksempel, hvis strukturelle elementer blir fjernet eller endret, indikerer advarselsetiketten at en arkitekt eller ingeniør må kontaktes for en nøyaktig vurdering før eventuelle strukturelle endringer.

14.

Aktiver knappene ved hjelp av programvareutviklingsprogrammer og konfigurasjoner. Husk at flere elementer som zooming, panorering og roterende rom samt tredimensjonale verktøy er avanserte funksjoner som krever programvaretilpasning. Disse funksjonene er også avgjørende for å engasjere dine potensielle kunder under designdemonstrasjoner samt presentasjoner. Selv om programvareutviklere er en ekstra kostnad, er disse funksjonene tidkrevende å bygge og krever avansert ferdighet å implementere i programvaren.

Tips og advarsler

  • Last ned gratis prøveversjon interiørdesign programmer for å se konkurrentens programvare funksjoner. Det vil også hjelpe deg å legge til eller slette bestemte knapper til eller fra programvaren din før utviklingen.
  • Renoveringselementer som farge, belysning, strukturelle endringer, vindubehandlinger og gulv er noen få komponenter innen interiørdesignprogrammer. Ved å legge til andre elementer som tapeter, møbler eller hjemme d u0026 eacute; kor elementer i lastet opp eksisterende plassfotografier, gjør det mulig for designeren å lage forskjellige ferdige visninger for villaeiere og sørger for at deres personlige smak og stil er innarbeidet i interiørdesignplanen. Gulvplaner med plug-in kvadratfot er avgjørende og gir huseiere et nøyaktig bilde av interiørdesignerens mål for oppussing. Gitteret fungerer også som et veikart for ombyggingskostnader under renoveringen.