Programvare for ekstern tilkobling

 

Funksjon

Med ekstern tilkoblingsprogramvare kan du utføre forskjellige oppgaver på den eksterne datamaskinen. For eksempel kan du få tilgang til datamaskinens filer og mapper.

Funksjoner

Med ekstern tilkoblingsprogramvare kan du overføre filer fra datamaskinen til den eksterne datamaskinen. Denne programvaren kan komprimere filer slik at de overfører raskere. bruk ekstern tilkoblingsprogramvare for å starte, omstarte eller slå av datamaskinen. Dette lar deg utføre livepresentasjoner med andre brukere.

Programmer

Programvare for ekstern tilkobling kan brukes i forskjellige miljøer. Help desk-analytikere bruker denne programvaren til å koble til til kunders 'datamaskiner slik at de kan feilsøke dem. Teknikere bruker denne programvaren til å distribuere programvare på datasystemer. Lærere bruker ekstern tilkoblingsprogramvare for å gjennomføre klasser. Programvaren for ekstern tilkobling kobler deg til en ekstern server og datamaskin. Når du er koblet til systemet, vil du se fjernkontrollens skrivebordsbeskjerm. Du kan deretter bruke tastaturet og musen til å kontrollere det.