Programvare for tapt datagjenoppretting

 

Ontrack Data Recovery

Ontrack Data Recovery kan skryte av å være den beste leverandøren av dataoppdatering i virksomheten. De tilbyr programvare for maskinvare som kjører Windows eller Mac OS. Deres programvare gjenoppretter data fra slik maskinvare som stasjonære harddisker, bærbare datamaskiner, servere og mobile enheter. Stellar Data Recovery Stellar Data Recovery er stolt av tilgjengeligheten av data recovery-tjenester over hele verden, inkludert områder som Europa og India. De har programvare utviklet for gjenoppretting fra Windows, Mac, Linux og Novell operativsystemer.

Runtime Software

Det kjente produktet fra Runtime Software er dets GetDataBack V4.01. Den gjenoppretter data fra NTFS og FAT-stasjoner. Mesteparten av programvaren er tilgjengelig for nedlasting gratis, men det krever selvfølgelig betaling for å låse opp programvarenes fulle evne.

GetData Software Development Company

GetData Softwares hovedprogramvare for datagjenoppretting kalles Gjenopprett mine filer og er kompatibel med Windows 7. Utvalget av maskinvare og operativsystemer som gjenoppretter mine filer kan gjenopprette tapte data fra, er ikke så bred som andre programleverandører, men det er kjent for sin hastighet og brukervennlighet. Å miste filer, enten de er relatert til arbeid, skole eller hjemme, er i det minste irriterende og i det minste en katastrofe. Heldigvis kan du gjenopprette tapte filer via flere dataoppdateringsprogrammer. Avhengig av årsaken til datatapet, kan disse programmene gjenopprette deler eller alle dine tapte data.