Slik lagrer du MP4-filer som MP3-filer

 

1.

Last ned en MP4-til-MP3-omformer fra Internett (se Ressurser). Det finnes flere gratis versjoner tilgjengelig.

2.

Installer omformeren, følg instruksjonene på skjermen. Hvert program installeres annerledes, men de ber alle vanligvis om samme informasjon. Bekreft destinasjonen du vil at programmet skal lagres på datamaskinen din. Svar på eventuelle andre spørsmål som programmet kan spørre.

3.

Klikk på 'Legg til' -knappen på konverteringsprogramvaren. Dette vil tillate deg å legge til MP4-filen du vil lagre som en MP3. En popup-dialogboks vises.

4.

Bla på datamaskinen for å finne MP4-filen du vil lagre som en MP3. Velg filen eller flere filer. Hold nede 'Ctrl' -knappen mens du velger filer for å legge til flere enn en fil av gangen. Velg 'Åpne' -knappen for å legge til filene i konverteren.

5.

Velg 'MP3' under formatalternativet. Trykk på 'Start' -knappen.

6.

Trykk på 'Åpne' -knappen når konverteringen er fullført. Dette tar deg til mappen der filene dine er lagret som MP3-filer.

Når du laster ned og bruker musikk- og videofiler, er det viktig å vite hvilket filformat du trenger. For noen formater trenger du en bestemt programvare eller en enhet for å bruke filen. For eksempel er en MP3-lydfil kompatibel med de fleste programmene, mens en MP4-videofil kanskje kan vises med bare noen programmer. Det er imidlertid mulig å lagre MP4-filen med et MP3-format. Dette gjør at du kan spille lydlydene fra videoen din på datamaskinen din eller personlig lydenhet.