Ekstern PC Programrisiko

  I dag jobber mange mennesker eksternt; De kommuniserer med hverandre og støttes av IT-avdelinger via bruk av fjernprogrammer. Disse programmene gjør at en bruker kan administrere en annen datamaskin eksternt via et grafisk grensesnitt. Fjerntilgangsprogrammer fungerer ved å installere programmet på den eksterne PC-en som en server, og deretter kjøre et klientprogram på den lokale PCen for å koble til den eksterne PCen.

Vanlige fjernprogramrisikoer

Opprette en forbindelse mellom verten og klienten innebærer nettverkstrafikk og dermed potensielle farer utgjøres. En inntrenger kan snuse pakkeinformasjonen og fange fjernkontrollen din. Risikoen er større når du trenger en forbindelse via Internett i stedet for på dine interne nettverk. Sikkerhetsrisikoen er understreket når tilgang er gitt via tredjeparts servere. I dette tilfellet vil et tredje selskap som oppbevarer logginformasjonen din, trafikk- og brukerlogger få muligheter til å utnytte konfidensiell informasjon.

Fjerntilgangsrisiko

Fjerntilgang og kontroll er en av de største risikoen for eksponering når koble til et organisasjonsnettverk. Alle eksterne enheter som kobler til et organisasjonsnettverk, kan ha infeksjoner eller bli kompromittert. Virus og ormer bruker vanligvis ikke direkte nettverksforbindelser til å overføre, og dermed kan eksterne tilkoblinger være sårbare for overføring av infeksjoner.

Uautorisert bruk av informasjon

Når du aktiverer ekstern skrivebordstilkobling, har du satt datamaskinen i fare for Tilgang fra eksterne brukere. Ondsinnede brukere kan få tilgang til konfidensiell og privat informasjon som de ikke skal se. Hvis fjerntilgangsprogrammet er skadet, kan hackeren få ubegrenset tilgang til informasjonen.

Legacy System Risks

Microsoft og andre fjerntilgangsprogrammer integrerer fjernkontrollprogrammer for fjernkontrollen i deres fjernstyringsverktøy uten videre utvikling. Dette har plantet de eldre risikoene til fjerntilgangsprogrammene i deres systemer, ettersom disse eldre programmene ikke var designet for Internett, og de ' Jeg har ikke nok beskyttelse fra Internett-angrep.