GPS-navigasjonsprogramvare for bærbare datamaskiner

 

Fordeler

GPS-programvare for bærbare datamaskiner lar deg lagre og få tilgang til kartinformasjon på den bærbare datamaskinen, i stedet for på GPS-enheten, som kan ha lavere lagringskapasitet og mindre skjerm. Laptop GPS-programvare kan også tillate deg å laste ned kartoppdateringer fra Internett.

Utstyr

Bærbar navigasjonsprogramvare kommer på en CD som inneholder et program som kan installeres på den bærbare datamaskinen. Det kommer vanligvis med kjøp av en GPS-enhet. Disse enhetene koble til den bærbare datamaskinen via USB; Noen GPS-enheter kan koble til via Bluetooth.

Funksjoner

GPS-navigasjonsprogramvare for bærbare datamaskiner kan vise et kart og et sett med instruksjoner for å komme fra sted til sted, som vil oppdatere når brukeren beveger seg langs ruten. Noen programvare kan 'optimalisere' en tur med flere stopp, noe som betyr at programvaren vil finne den korteste ruten, uansett hvilken rekkefølge stoppene ble lagt inn. Global Posisjon Systems (GPS) er tilgjengelige som frittstående bærbare enheter som kan plasseres i bilen for å hjelpe navigere fra byen til byen eller i en by. Den bærbare programvaren som tilsvarer GPS-enheter, kan legge til funksjonalitet til enheten.