Slik endrer du en Office 2007-produktkode

 

1.

Lukk alle åpne Microsoft Office 2007-programmer.

2.

Klikk på Windows 'Start' . Hvis du bruker Windows XP, klikker du på 'Start' -knappen og velger 'Kjør' i stedet.

3.

Skriv regedit (uten anførselstegn) og trykk på 'Enter' nøkkel. Hvis du bruker Windows XP, åpnes Registerredigering automatisk. Hvis du valgte alternativmenyen Start-meny i trinn 2, klikker du på 'regedit' -alternativet som vises øverst i søkeresultatlisten og bekrefter valget ditt hvis du blir bedt om det av Windows.

4.

Dobbeltklikk registretmappen på toppnivå, merket 'HKEY\_LOCAL\_MACHINE', for å utvide mappen og vise innholdet, og gjenta prosessen for følgende undermapper i følgende rekkefølge: 'Programvare' u0026 gt; 'Microsoft' u0026 gt; 'Office' u0026 gt; '12.0' u0026 gt; 'Registrering'.

Enkeltklikk navnet på en undermappe i mappen 'Registrering' og se deretter til høyre side av vinduet. Hvis mappen inneholder en nøkkel som heter 'ProductName' med en verdi som tilsvarer versjonen av Office 2007 som er installert på systemet, fortsetter du til trinn 6. Hvis ikke, velg flere undermapper til du finner denne verdien.

6.

Høyreklikk på 'DigitalProductID' -tasten, velg 'Slett' og bekreft ditt valg når du blir bedt om det.

7.

Klikk på 'ProductID' -tasten, velg 'Slett' og bekreft ditt valg når du blir bedt om det.

8.

Klikk på 'X' øverst til høyre i Registerredigeringsvinduet for å lukke verktøyet.

9.

Åpne et hvilket som helst Microsoft Office 2007-program.

10.

Skriv inn produktnøkkelverdien når du blir bedt om det, og klikk deretter på 'OK'. Avhengig av systemkonfigurasjonen din, må du kanskje klikke på 'Installer nå' for å fullføre oppdateringsprosessen.

Alle utgaver av Microsoft Office 2007 krever oppføring av en unik kode på 25 tegn under installasjonsprosessen. Offisielt referert til som en produktnøkkel, hjelper denne verdien med å bekrefte at Office 2007-installasjonen er et ekte Microsoft-produkt. Det sikrer også at programvaren ikke er installert på et større antall datamaskiner enn lisensen tillater. Når du forstår de riktige trinnene, blir det raskt å bytte Office 2007-produktnøkkelen til en annen verdi og aktivere Office-programmene dine på nytt.