Slik installerer du minimale funksjoner på Nero 7 Ultra

 

1.

Sett inn installasjonsplaten Nero 7 Ultra eller dobbeltklikk installasjonsverktøyet hvis du lastet ned en prøveversjon. Nero 7 Ultra-programfilene hentes og kopieres til en midlertidig mappe på harddisken. Klikk på 'Neste' når vinduet 'Nero 7 Installasjonsveiviser' vises.

2.

Klikk på 'Jeg godtar vilkårene i lisensavtalen' og deretter 'Neste'.

3.

Skriv inn navnet ditt, og hvis du bruker en kjøpt versjon av Nero 7 Ultra i stedet for en evalueringskopi, skriv inn serienummeret ditt. Klikk på 'Next'.

4.

Klikk på 'Custom' -knappen, og klikk deretter 'Next'.

5.

< p> Velg språk, og klikk deretter Neste.

6.

Klikk på ikonet ved siden av hver komponent i Nero 7 Ultra bortsett fra 'Nero Burning ROM.' Etter å ha klikket på hvert ikon, velg 'Denne funksjonen vil ikke være tilgjengelig.' Når du er ferdig, bør 'Nero Burning ROM' være den eneste komponenten som ikke har en rød 'X' ved siden av den.

7.

Klikk på 'Next' og klikk deretter på 'Installer'. Verktøyet installerer bare CD- og DVD-komponenten i Nero 7 Ultra.

Nero 7 Ultra Edition er et program som primært brukes til å brenne CDer og DVDer på en datamaskin. Nye funksjoner har imidlertid kontinuerlig blitt lagt til produktet for å opprettholde konkurranseevnen, og Nero 7 Ultra har flere tillegg, for eksempel et program for overføring av vinylopptak til datamaskinen. Hvis du ikke trenger de ekstra funksjonene og bare vil installere den grunnleggende brenningsprogramvaren, kan du eliminere unødvendige funksjoner ved å utføre en tilpasset installasjon av Nero 7 Ultra.