Slik løser du en ødelagt DBX-fil

 

1.

Last ned, installer og kjør SysTools Outlook Express Restore (se Resources). Bla nedover siden, og klikk deretter 'Start nedlastning nå' for å laste ned Outlook Express Restore. Klikk 'Kjør' for å installere den på datamaskinen. Klikk på 'Start' u0026 gt; 'Alle programmer' u0026 gt; 'SysTools Outlook Express Restore' og dobbeltklikk programikonet for å kjøre programmet.

2.

Klikk på 'Legg til' -knappen for å finne din korrupte DBX-fil, og klikk deretter 'Åpne'.

3.

Klikk på 'Browse' -knappen for å lagre den reparerte DBX-filen. Du lager en mappe der den nye DBX-filen er lagret.

4.

Lagre DBX-filen ved å klikke 'Lagre som DBX' i 'Lagre alternativer' -feltet.

5.

Klikk på 'Gjenopprett' -knappen for å reparere din korrupte DBX-fil.

Tips og advarsler

  • Du kan bare fikse 15 DBX-filer med demoversjonen av SysTools Outlook Express Restore. Kjøp den fulle versjonen av denne programvaren for å fikse ubegrensede DBX-filer.
  • Microsoft Outlook Express er et e-postprogram på Microsoft Windows. Outlook Express lager en DBX-mappe for hver postkasse, og inneholder meldingene i den aktuelle postkassen. Filene er oppkalt etter sine respektive postkasser, for eksempel Inbox.dbx. E-postmeldingene lagres på harddisken i katalogen 'Dokumenter og innstillinger'. Hvis du forsøker å åpne eller redigere en DBX manuelt, blir DBX ødelagt og får Outlook Express til å fungere ukorrekt. Du kan laste ned et DBX-reparasjonsverktøy for å fikse den skadede filen.