Slik redigerer du JVC Mpeg-2 TS

 

1.

Start videoredigeringsprogrammet, for eksempel QuickTime Pro, MPEG Streamclip eller Avidemux (se Resources). Sett opp et nytt prosjekt og lagre filen på et ønsket sted.

2.

Importer TS-filen til videoredigeringsprosjektet. Videoopptaket vil lastes på en klippetidslinje, et playhead og 'in' og 'out' poeng vil vises over media. Mens avspillingshode kan trekkes for å skanne fotografier, kan 'inn' og 'ut' -punktene flyttes til seksjon av deler av opptak.

3.

Sett inn og 'out' peker rundt noen deler av opptak som må slettes. Velg kommandoen 'Slett'.

4.

Angi 'inn' og 'ut' poeng rundt alle deler av opptak som må gjentas. Velg kommandoen 'Kopier'. Dra spillhodet til et innføringspunkt på klippetidslinjen. Velg 'Lim inn' -kommandoen.

5.

Angi 'inn' og 'ut' poeng rundt alle deler av opptak som må omorganiseres. Velg 'Cut' -kommandoen. Dra spillhodet til et innføringspunkt på klippetidslinjen. Velg 'Lim inn' -kommandoen.

6.

Omvendt eventuelle utilfredsstillende redigeringer ved å velge kommandoen 'Angre'.

7.

Lagre prosjektfilen for å gjøre endringer i opptakene.

8.

Velg 'Eksporter' -kommandoen for å kode en video av den redigerte opptaket. Velg et ønsket utdataformat og program et lagringsdestinasjon.

TS er et filformat for digitale video-transportstrømmer som inneholder en MPEG-2-kodek. Japansk elektronikkprodusent JVC vedtok multimediebeholderen for å sirkulere opptak som er fanget av sine videoopptaksenheter. Brukere kan benytte seg av videoredigeringsprogramvare for å modifisere TS-filer. QuickTime Pro er lisensiert oppgradering til Apples gratis media player. Programmet er i stand til å redigere mediefiler som digitale videoer. Men brukere kan også vurdere gratis alternativer som MPEG Streamclip og Avidemux. Alle applikasjoner bruker samme grunnleggende redigering arbeidsflyt og de aksepterer TS-filer i sitt eget format.