Slik redigerer du PDF-skjemaer gratis

 

Cute PDF

1.

Last ned Cute PDFs gratis PDF-omformer fra cutepdf.com. En melding vil dukke opp, og spør deg om å lagre .exe-filen. Lagre. 'Åpne nedlastingen og installer på datamaskinen din. Hvis du mottar en melding som' Vil du tillate dette programmet å gjøre endringer på datamaskinen din? 'Klikker du' Ja '. Installasjonsprosessen bør bare ta noen få minutter.

2.

Legg inn PDF-filen i konverteren og velg destinasjonsfiltype: Microsoft Word for tekstdokumenter eller et bilderedigeringsprogram.

3

Rediger dokumentet ditt og lagre det som en Word-fil eller konverter tilbake til en PDF.

PDF Escape

1.

Besøk pdfescape.com og velg linken 'Klikk her for å bruke PDFEscape nå gratis!' I den venstre kolonnen på skjermen klikker du på 'Begynn som en uregistrert bruker.' PDFEscape lar deg konvertere og redigere PDF på nettet gratis, men det lagrer ikke arbeidet ditt.

2.

Klikk på 'Last opp PDF-fil. Klikk på 'Bla gjennom'. Et vindu med biblioteket ditt med dokumenter og bilder vises. Velg PDF og klikk på 'Åpne'. Navnet på filen din vil vises i opplastingsvinduet. Klikk på Last opp.

3.

Rediger PDF-filen. Nettstedet tar noen minutter å konvertere filen. Etter konverteringen kan du redigere teksten og bildene i PDF-filen.

4.

Skriv ut eller send e-posten din. PDFEscape lagrer ikke innstillingene dine som en uregistrert bruker. Send deg selv en e-post med din redigerte PDF eller skriv ut en kopi.

Veldig PDF

1.

Last ned Veldig PDF fra verypdf.com. Tillat at datamaskinen kjører installasjonen og installer programmet.

2.

Åpne PDF-filen din i Veldig PDF. Dokumentet ditt vil vises i et veldig PDF-vindu med en verktøylinje øverst i vinduet og faner til venstre.

3.

Rediger PDF-filen. Rediger tekst ved å høyreklikke på en del av teksten du vil endre. En 'Egenskaper' -kasse åpnes som lar deg slette eller gjøre endringer i teksten. Endringene lagres automatisk når du klikker hvor som helst utenfor boksen Egenskaper.

Tips og advarsler

  • Mange nettsteder tilbyr gratis PDF-redigering. Bare last ned programmer fra nettsteder du stoler på.
  • Uansett hvor mange ganger du klikker på teksten, kan du ikke gjøre endringer i den PDF-filen. Du må konvertere PDF-filen til riktig filtype før du redigerer, og de fleste operativsystemer er ikke konfigurert med PDF-konverteringsprogramvare. PDF-dokumentet ditt kan også kreve et redigeringsprogram som lar deg gjøre endringer i tekst og bilder. Heldigvis er gratis nedlastinger tilgjengelig for programmer som kan hjelpe til med PDF-redigering.