Slik tilbakestiller du Vista-brannmur fra kommandofeil 126

 

1.

Slå på PC-datamaskinen din og vent på at den starter opp. Klikk på 'Start Menu' ikonet nederst til høyre på skjermen. Skriv inn uttrykket 'kommando' i søkefeltet nederst på skjermen. Høyreklikk på resultatet med tittelen 'Kommandoprompt' og velg 'Kjør som administrator'. Vent mens kommandovinduet åpnes.

2.

Skriv inn setningen 'netsh int ip reset reset.txt' og trykk 'Enter' -tasten. Skriv inn setningen 'netsh winsock reset' på den andre kommandolinjen og trykk 'Enter'. Skriv inn setningen 'netsh advfirewall reset' og trykk 'Enter' -tasten for å tilbakestille den innebygde Windows Vista-brannmuren. Trykk på 'Avslutt' -fanen øverst til høyre i kommandovinduet for å avslutte. Klikk på 'Start' menyikonet og velg 'Restart' for å starte systemet på nytt.

3.

Vent mens datamaskinen starter på nytt. Start nettleseren til datamaskinen din og prøv å besøke favorittwebområdet ditt for å sikre at datamaskinens Internett-funksjonalitet er gjenopprettet.

Windows Vista-operativsystemet for PC-maskiner har en innebygd brannmur. Denne innebygde sikkerhetsfunksjonen er slått på som standard og hjelper deg med å beskytte datamaskinen mot ulike ondsinnede programmer som prøver å få tilgang til datamaskinens kritiske filer. Dessverre kan Windows-brannmuren forårsake mange feil, for eksempel 'Kommandofeil 126 , 'som kan hindre deg fra å få tilgang til Internett. Heldigvis kan du rette mange av disse problemene ved å tilbakestille brannmuren, gjenopprette datamaskinens internettilgang.