Tutorial for Elcomsoft Distributed Password Recovery

 

1.

Gå til Elcomsoft Distributed Password Recovery-programvaresiden på Elcomsoft-nettstedet (se Referanse). Les gjennom funksjonene og spesifikasjonene, og klikk deretter på 'Kjøp' eller 'Last ned gratis prøveversjon' nederst på skjermen hvis du ikke allerede har gjort det.

2.

Velg 'Lagre fil' når vinduet åpnes. Åpne Elcomsoft-filen på skrivebordet ditt og klikk på 'Installer'. Etter installasjonen, gå til 'Start', velg 'Alle programmer' og klikk 'Elcomsoft Distributed Password Recovery' for å åpne programmet.

3.

Finn ruten til venstre , som viser de forskjellige stedene på datamaskinen, for eksempel 'Dokumenter', 'Bilder' og 'Musikk'. Klikk 'Åpne' i verktøylinjen, og naviger deretter til det låste programmet eller filen på datamaskinen din og dobbeltklikk på den. Et vindu 'Vet du ...' med passordfakta kan vises. klikk 'Lukk'. Programmet begynner automatisk å gjenopprette passordet ditt. Hvis passordet var komplekst, kan det ta flere timer.

Passordgjenoppretting programvare er vanskelig å velge mellom, ettersom hensikten med cracking passord lett kan være skadelig. Men i mange tilfeller er passordgjenoppretting både lovlig og nødvendig, og disse tidene krever programvare utviklet av et anerkjent selskap. I disse tilfellene er Elcomsoft Distributed Password Recovery ideell for å finne kompliserte passord og krypteringsnøkler for alle typer filer. Mens arbeidet programmet gjør er komplisert, bruker Elcomsoft Password Recovery faktisk ganske enkelt.