Verktøy for fjerning av datavirus

  Et datavirus kan være et stort problem. Virus kan ødelegge harddisken, ødelegge filene dine og forårsake komplett datautstyr, avhengig av virusets alvor. Mange antivirusprogramvarepakker er på markedet. Noen er gratis å laste ned, og andre har en fast pris. Når du først kjøper en datamaskin, konfigurerer du en virusbeskyttelse.

Spyware Doctor med Antivirus

Spyware Doctor gir datamaskinbrukere høy kvalitet på virus og spionprogrammer. Automatisk beskyttelse beskytter datamaskiner mot skadelig programvare, som kan angripe datamaskinen, ødelegge filer og stjele informasjon. Denne beskyttelsen kommer med en minnesskanner og en opptaksprofil samt beskyttelsesrapportkort for å oppdatere brukere om potensielle angrep. Det gir brukerne en 100 prosent tilfredshet, pengene tilbake garanti, samt gratis online-støtte, hyppige oppdateringer og beskyttelse mot spionprogrammer, adware, trojanere, keyloggers og phishing-svindel. De grunnleggende funksjonene koster $10 for å laste ned med flere komponenter tilgjengelig mot en ekstra kostnad. Dette programmet er ikke kompatibelt med Mac-maskiner.pctools.com/spyware-doctor

Malware Bytes

Malware Bytes er et anti-spyware, virus -behandlingsprogramvare. Det er et lite gig-program som ikke påvirker datamaskinens hastighet. En freeware-versjon av programmet er tilgjengelig med begrensede komponenter, men det vil beskytte datamaskinen mot virusangrep. Med pro-versjonen har brukerne tilgang til hyppige oppdateringer , online-støtte og sanntidsbeskyttelse. Pro-versjonen er tilgjengelig for engangsavgift på 24,95 dollar. Begge versjonene er kompatible med Windows-operativsystemer, og er heller ikke kompatible med Mac-maskiner.malwarebytes.org

SUPER Anti-spyware

SUPER Anti-spyware er et verktøy for fjerning av skadelig programvare som retter seg mot alle typer datainfekter. Få beskyttelse mot virus, ormer, spionprogrammer, trojanere, skadelig programvare og mer. Dette programmet er gratis å laste ned og enkelt installert. Funksjonene som følger med freeware er skadelig programvare skanning, planlagt skanning og spyware oppdateringer. Via Super Anti-spyware kan brukerne tilpasse beskyttelsen og konfigurere programmet for å holde ut filene de vil ikke ha det. Det er ikke kompatibelt med Mac-er.


SmitFraudfix er et program som fjerner rogue sikkerhetsprogrammer fra brukerens datamaskin, SmitFraudfix tar sikte på MS Antispyware 2009, XP Police Anti-Virus, IE-Security, IE Defender, Zlob Trojans og Smitfraud Trojans. Det er et freeware program, og du kan laste den ned uten kostnad. mest omfattende spyware beskyttelse, men hvis datamaskinen har et virus som SmitFraudfix kan håndtere, vil det fungere. Hvis du har lastet ned programmet og har programmet, har det fortsatt et virus, du trenger ekstra programvare. Den er ikke kompatibel med Mac-er.

Virusbarriere er den beste antivirusprogramvaren tilgjengelig for Macintosh-maskiner. brukere fra virus, ormer, trojanere og malware. Designerne fortsetter å forbedre programvaren ettersom nye og mer truende virus oppstår for Mac-maskiner. Motta en toveis brannmur, anti-phishing-beskyttelse, spam blokkere, databeskyttelse og sikkerhetskopiering av data. Programmet blokkerer skadelig programvare før den kan nå brukerens datamaskin og ødelegger filene. Programmet koster 49,95 dollar og beskytter opptil to Macer.