Banner Design Programmer

  Bannerannonser på internett tillater bedrifter å få ordet ut om deres tilbud. Bedriftseiere har muligheten til å ansette en profesjonell tjeneste for å designe bannere for dem, men et billigere alternativ finnes. Bruke bannerdesignprogrammer gir brukeren verktøyene hun trenger for å lage sine egne bannere.

Banner Design Pro

Banner Design Pro lar brukerne lage egne bannere med Flash-animasjon. Ingen Flash-ferdigheter kreves siden programmet gjør det mulig å legge til elementer med dra og slipp-verktøy. Brukere kan lagre utdataene i en rekke formater, inkludert SWF, HTML, GIF, JPEG eller Flash. Programmet inneholder en banner rotator funksjon, hvor flere bannere er inkludert i en som et lysbildefremvisning. Programmet inneholder mer enn 350 statiske bakgrunner og mer enn 50 animerte bannerbakgrunner som du kan velge fra. Operatører kan legge til og redigere bilder, samt legge til spesialeffekter til grafikken sin. En rekke fonter og spesialeffekter for tekst er inkludert i programmet. Bannere kan bli lagret som maler for fremtidig bruk. Brukere kan laste ned en gratis prøveversjon for evaluering og kjøpe Banner Design Pro for 39,95 dollar fra oktober 2010.

Flash Banner Now

Et onlineprogram tilbyr Flash Banner nå besøkende på forhåndsformede maler i en rekke størrelser. Med Flash animasjon allerede lagt til, tilpasser brukerne teksten til banneret. Bruk av programmet til å forhåndsvise et banner koster ingenting, men et gebyr for å få koden til banneret for bruk, avhenger av størrelsen og varierer mellom $19,95 og $29,95. En Pro-versjon av produktet tillater brukere å benytte flere funksjoner, for eksempel å sette inn en grafikk eller logo. Brukere kan også tilpasse farger, bakgrunner og lyd eller video. Bannere er hensiktsmessige for bruk som annonser på nettsteder eller som banneroverskrift for et selskaps nettsted.

SoThink

Et produkt av SourceTec Software, Sothink SWF Easy, lar brukerne lage Flash animerte bannere ved hjelp av et enkelt grensesnitt. Programmet inneholder 60 forhåndsdefinerte maler som brukere kan tilpasse. I tillegg inneholder programmet et bibliotek med ekstra grafikk for bruk i prosjekter. Biblioteket har en søkefunksjon som tillater operatører å finne passende grafiske valg for prosjektet. Brukere legger til elementer fra biblioteket ved å dra og slippe utvalget i prosjektet. Operatører har muligheten til å tilpasse bannerstørrelsen og fargeskjemaet. Brukere har også muligheter til å kontrollere hvor lenge animasjonseffekter varer. Effekter har et looping-alternativ der brukere bestemmer om animasjonen kontinuerlig gjentas eller hvis den bare skal løpe en gang og deretter stoppe. Fra oktober 2010 koster programmet $79,99. En gratis prøveversjon gir brukerne muligheten til å prøve å kjøre programvaren før de kjøper.