FrostWire er ikke tilkobling med Vista

 

1.

Last ned den nyeste versjonen av FrostWire. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, kan den forrige versjonen ikke fungere. Naviger til FrostWire-nettstedet og last ned den gratis programvaren, og installer deretter programmeringen på datamaskinen.

2.

Juster brannmuren på Vista-datamaskinen. Brannmuren kan forhindre at programmet får tilgang til Internett. Klikk på 'Start' og deretter 'Kontrollpanel' og velg 'Internet Options' -valg. Velg alternativet 'Brannmur unntak', klikk deretter 'Bla gjennom' og velg 'FrostWire' og klikk 'OK'. Nå når du får tilgang til programmet, kobles det til Internett.

3.

Start datamaskinen på nytt. Det er mulig at programvaren ikke ble lastet riktig når Windows Vista-datamaskinen først startet.

4.

Logg inn på kontoen din med riktig passord. Hvis du skriver inn feil passord, logger ikke FrostWire-tjenesten deg inn i servicenettverket.

FrostWire er et peer-to-peer fildelingsprogram, som ligner på den populære LimeWire-programvaren. Det er mulig å bruke FrostWire-programvaren på et hvilket som helst operativsystem, inkludert en Windows Vista-datamaskin. Hvis du har en Windows Vista-datamaskin, men har problemer med å koble til tjenesten, finnes det noen få metoder for å feilsøke situasjonen for å finne ut og rette problemet.