Konvertering av Word-dokumenter til PDF-filer

 

1.

Bruk den innebygde 'Save As PDF' -funksjonen i Word 2010. Du må først ha Microsoft Word 2010 installert på datamaskinen for å kunne gjøre det. Åpne ditt orddokument. Få tilgang til 'Lagre som PDF' -funksjonen ved å klikke på kategorien Fil og deretter Lagre som. Skriv inn et navn for filen i Filnavn-boksen hvis du ikke allerede har det. Velg PDF på listen Lagre som-typen. Velg Valg for å forberede siden for utskrift, for å inkludere merking i den trykte versjonen og for å velge utdataalternativer. Når du er ferdig, klikker du OK, og deretter klikker du Lagre.

2.

Last ned pluginprogrammet 'Lagre som PDF eller XPS' for å konvertere dokumenter i Word 2007 ) Åpne dokumentet, gå til verktøylinjen Hurtig tilgang og klikk på Lagre som-knappen. Klikk på PDF eller XPS-alternativet, og klikk deretter Publiser. Dokumentet er nå tilgjengelig for å skrive ut tradisjonelt som PDF eller for å publisere på nettet. det må du ha Adobe Reader installert på datamaskinen din.

3.

Utfør konverteringen med tredjeparts programvare, for eksempel Universal Document Converter eller Adobe Acrobat Professional versjon 8 hvis du har Word 2003 eller en enda eldre versjon. Du må kjøpe programvaren og installere den på datamaskinen. Hver programvare leveres med spesifikke instruksjoner som du m ust følger for å fullføre konverteringen.

4.

Gå til et nettsted som konverterer dokumentet til deg til en lav pris hvis du ikke vil gjøre det selv. Alt du trenger å gjøre er å laste opp dokumentet ditt på nettsiden. Når det er klart, sender nettstedet ditt et e-postvarsel.

5.

Kontroller at ordet dokument er klart for å bli konvertert før du prøver en konverteringsprosess. Filnavnet ditt kan ikke inneholde noen spesielle tegn eller mellomrom. Dokumentegenskaper som tittel, emne, forfatter, nøkkelord og språk må fylles ut på riktig måte. Sjekk at hyperkoblinger og e-postadresser alle fungerer. De aktive er blå. Gå til ikonet for å godta endringer som finnes i verktøylinjen for gjennomgang. Klikk på Accept Change Icon og velg Accept All Changes in Document i rullegardinmenyen. Slå av sporendringer ved å klikke på ikonet for sporendringer. Klikk på Avvis endre / Slett kommentarikonet for å sikre at alle kommentarer er borte. Slå av alle formateringsmerker.

Du kan bruke filformatet Portable Document File (PDF) til å dele ordet dokumenter med personer som ikke har Word installert på sine datamaskiner. I tillegg kan konvertering av tekstdokumenter til PDF-filer du sende e-post til dokumenter i en forandringsbeskyttet modus, noe som betyr at ingen kan redigere det du har skrevet. Andre fordeler inkluderer replikering av presentasjonsmaterialer uten å risikere manglende skrifttyper eller ødelagte layouter. Fra og med 2010 har du minst fire alternativer for å konvertere ditt orddokument til en PDF.