Mit Word 2007 oppretter en kolonne og vil ikke konvertere tekst til kolonner

 

1.

Åpne menypunktene 'Kolonner' for å finne ut hvilke innstillinger du har. Gjør dette ved å klikke på 'Sideoppsett' øverst på verktøylinjen og deretter klikke på 'Kolonner'. Velg 'Flere kolonner.'

2.

Kontroller at innstillingene er passende for det du prøver å oppnå. For eksempel, hvis bare '1 kolonne' er valgt, vil ikke flere kolonner bli opprettet. Se også på 'Apply To' -boksen. Hvis satt til 'Hele dokumentet', vil du ha det angitte antallet kolonner opprettet for hele dokumentet. Men hvis det er satt til 'This Point Forward', begynner kolonnene etter plasseringen av markøren på skjermen. Hvis markøren ble plassert etter teksten, vil teksten ikke være i kolonnene.

3.

Marker all teksten du vil ha i kolonner for å korrigere kolonneinnstillingene for den teksten. Åpne deretter 'Kolonner' -menyen og velg innstillingsinnstillingene for å sette teksten inn i nummeret kolonner du trenger.

Microsoft Word 2007 lar brukerne lage så mange kolonner som de kan passe på en side. Dette gjør at teksten og grafikken passer inn i flere vertikale rader på en side. Hvis du finner ut at kolonnene dine ikke vises, eller teksten du vil ha, ikke er inne i kolonnene, har du sannsynligvis kolonneinnstillingene satt feil for det du prøver å oppnå.