Slik brenner du filer med flere språkalternativer på en DVD

 

1.

Last ned et DVD-brennende program hvis du ikke allerede har en som støtter flere språkalternativer. Nero og Roxio er to av de mest populære og brukervennlige programmene, og DVD Next Copy har mange muligheter. Disse instruksjonene vil fungere for de fleste DVD-brenningsprogrammer, men for programmets spesifikasjoner, se bruksanvisningen eller hjelpemenyen.

2.

Åpne din DVD brenner programvare og start et nytt prosjekt ved å klikke på 'File' og deretter 'New' i den øvre menyen.

3.

Klikk 'Legg til' enten i filmenyen eller på Programmets startskjerm for å velge en videofil som skal brenne. I popup-boksen som åpnes, naviger til nedlastings- eller filmmappen din (eller hvor ellers du har filen) og dobbeltklikk den for å legge den til DVDen som skal brennes.

4. < / p>

Legg til alle språkfiler du vil inkludere - både undertekster og lyd. Hvis programmet har en 'Teksting' eller 'Språk' -knappen på skjermen eller i filmenyen, klikker du på den for å legge til filene. Ellers legger du til dem manuelt ved å klikke på 'Legg til' igjen og velge alle språkfiler. Programmet vil kunne lese filene automatisk, da tekst og film lydfiler bare kommer i bestemte formater.

5.

Velg alternativet på DVD-brenningsprogramvaren for en multi- språkåpningsskjerm slik at når DVD-en settes inn i en spiller eller datamaskin, vil folk kunne velge et språkalternativ enkelt. Hvis programmet har åpningsskjermalternativet, vil det automatisk skanne og lese språkfiler for å lage de riktige skjermvalgene. Hvis programmet har problemer med å lese dataene, vil det be deg om å velge en språk-, fil- og filtype for hvert valg for å formatere dem på riktig måte.

6.

Klikk på 'Brenn DVD 'og sett inn en tom DVD i diskstasjonen når du blir bedt om det. Vent til platen skal brenne.

Det er mange DVD-brennerprogrammer som lar deg brenne video-DVDer med flere språkalternativer. Disse tar ofte form av små filer som inneholder enten undertekster eller lydfiler på forskjellige språk. Dessverre støtter de fleste gratis DVD-brenner programvare ikke dette, så du må kjøpe et program hvis du ikke allerede har en. Når du gjør det, bør hele brenningsprosessen ta omtrent en halv time, avhengig av hastigheten av datamaskinen din.