Slik debugger du Utorrent

 

1.

Åpne UTorrent på datamaskinen din ved å klikke på den to ganger, med mindre programmet åpnes automatisk ved oppstart.

2.

Sjekk om du har den oppdaterte versjonen av programmet. Programversjonen skal være ved siden av UTorrent på de øverste og nederste kategoriene i programvinduet. Hvis du er usikker på den gjeldende versjonen, går du til 'Hjelp' og 'Sjekk etter oppdateringer.' Det er viktig å ha den nyeste versjonen, siden feilene kontinuerlig er løst i nyere versjoner. Du kan også få et popup-vindu som sier at en nyere versjon av UTorrent er tilgjengelig for nedlasting.

3.

Last ned den nyeste versjonen av UTorrent om nødvendig etter å ha sjekket oppdateringer eller klikker på popup-vinduet og følger trinnene på skjermen.

4.

Finn informasjonsruten i hovedvinduet til UTorrent. Høyreklikk hvor som helst i informasjonsruten til du får en liste over alternativer du kan velge mellom for å legge til i ruten.

5.

Finn 'Feilsøking' i disse alternativene. Klikk på det og sørg for at en sjekk vises ved siden av den. Når du går tilbake til ruten, bør 'Debug' -kolonnen vises med all nødvendig informasjon om feilsøking for hver fil lagt til UTorrent.

6.

Klikk på en fil lagt til i UTorrent til informasjon om filen vises i delen nederst i vinduet. Høyreklikk på informasjonsruten og velg 'Feilsøk' for å legge til dette alternativet i ruten. Informasjon om feilsøking vil også vises i denne kolonnen.

7.

Kontroller fanen 'Logger' i samme nederste rute. Den viser viktig informasjon i loggform om feilsøking.

8.

Gå inn i 'Valg' og 'Innstillinger' i hovedmenyen til UTorrent. Klikk på 'Avansert' i venstre kolonne for å få tilgang til de avanserte alternativene. Du kan endre disse avanserte innstillingene for feilsøkingsformål. Rull ned til bt.set.\_sockbuf, som er et feilsøkingsalternativ, slik at UTorrent automatisk kan oppdage bufferstørrelsen til TCP / IP, som står for Transmission Control Protocol / Internet Protocol og brukes til å koble datamaskinen til Internett via dataoverføring. Overvåking av bufferstørrelse er viktig fordi programmene som UTorrent overbelaster datamaskinens 'TCP / IP-server, spesielt når du laster ned store filer, og hvis det ikke er tilgjengelig bufferplass, kan datamaskinen til slutt krasje, og dermed skape en feil. Du kan velge' true 'for å aktivere dette, men dette er valgfritt.

9.

Endre kommandolinjevalg for feilsøkingsformål. Lukk UTorrent og gå til skrivebordet på datamaskinen. Du trenger en snarvei for UTorrent, så finn den enten på skrivebordet eller under programlisten, som du finner enten under 'Start' eller 'Min datamaskin.' Høyreklikk på UTorrent-programikonet og velg 'Egenskaper'.

< p> 10.

Finn kategorien 'Snarvei' og finn mellomrom ved siden av 'Target.' Der finner du et snarveisnavn som slutter i .exe i parentes. Klikk på plassen rett etter avslutningen parentes. Legg til et mellomrom, og skriv deretter inn Caps / BIGDUMP, slik at slutten av målnavnet ser ut som dette .... exe '/ BIGDUMP, og trykk' Apply. ' Dette alternativet forteller UTorrent å opprette en stor minnetap i stedet for vanlige mini-dumper det skaper når det krasjer. Dette vil resultere i tilstrekkelig informasjon i tilfelle en krasj, i stedet for den utilstrekkelige informasjonen som mini-dumper oppretter, som fører deg til ingensteds. Ifølge UTorrent Administrator, når UTorrent krasjer med dette alternativet, trenger du ikke å sende inn dumpen, men komprimere det (instruksjoner vil bli gitt ved krasj) og laste det opp på mediafire.com. Du vil motta en link og denne linken kan sendes til en UTorrent-administrator som identifiserer feilen og løser problemet. Mini-dumper gjør det vanskeligere, om ikke umulig å identifisere feilen eller problemet. Dette feilsøkingsalternativet vil bli brukt umiddelbart og effektivt ved oppstart av UTorrent. UTorrent er nå feilsøkt.

Tips og advarsler

  • Bruk UTorrents 'Help' -seksjon når programmet er åpent for å få tilgang til denne og annen relevant informasjon Du kan enkelt søke etter emner du trenger hjelp med.
  • UTorrent er en BitTorrent-klient som brukes både på Windows og Mac-maskiner for å laste ned gratis filmer, musikk, programmer og mer via torrent-filer. Det merker seg selv som 'et kraftverk med en liten appetitt.' Som med alle dataprogrammer, er feilsøking en nødvendig oppgave som er ganske enkelt å utføre. Feilsøking er i utgangspunktet brukt til å finne feil eller feil i dataprogrammer og redusere dem for å unngå ytterligere problemer. Programmer som UTorrent oppdaterer regelmessig programversjonene for å fjerne visse feil som forårsaker problemer med datamaskinen.