Slik feilsøker du når en datamaskin slår deg av i midten av et program

 

1.

Start programmet på nytt ved å klikke på startikonet. Det er mulig at programmet bare hadde opplevd en midlertidig feil som vil reparere seg selv når programmet starter på nytt.

2.

Start datamaskinen på nytt ved å klikke på Start-menyen og velg 'Turn Off Computer. 'Velg' Restart 'på neste skjerm for å spørre omstart. Datamaskinen kan ha en prosess som kjører i bakgrunnen som forårsaker at glitching programmet slås av uventet. En omstart kan ofte løse dette problemet.

3.

Lukk alle andre programmer du har kjørt og start glitchprogrammet igjen for å se om det går riktig uten noe annet aktivt.

4.

Kontroller at programmet er kompatibelt med datamaskinen din ved å enten sjekke originalemballasjen eller programmets nettsted. Hvis programmet ikke er kompatibelt med systemet, reagerer ulik oppførsel trolig.

5.

Kjør en virusskanning på hele systemet med antivirusprogramvare. Malwareprogrammer kan infisere flere programmer på datamaskinen og resultere i uforutsigbar oppførsel. Slett alle filer som er merket som farlige.

6.

Oppdater programmet hvis en oppdatering er tilgjengelig. Programmet kan ha en feil

Fjern programmet fra systemet ved å åpne det Kontrollpanelet ditt via Start-menyen. Velg 'Legg til eller fjern programmer' og vent til programlisten vises. Velg det fornærmende programmet og klikk på 'Fjern' -alternativet. Det kan hende du må starte datamaskinen på nytt for å fullføre avinstallasjonen.

8.

Sett på nytt programmet enten ved å laste ned en ny kopi eller sette inn den originale CDen i stasjonen og følge installasjonsinnstillingene tructions. Programmet ditt kan ha blitt ødelagt, og en ny installasjon vil få programmet til å fungere riktig igjen.

Computer glitches er ofte ekstremt frustrerende for enhver datamaskin bruker. Et dataprogram kan plutselig stenge av flere grunner. Det kan ha hatt en midlertidig feil som førte til nedleggelsen. Det kan ha blitt infisert av et virus som påvirker operasjonen, eller et annet program kan forstyrre datamaskinens evne til å fungere. Mens en avstengning av programmet kan være irriterende, er det normalt en enkel prosess for eliminering å feilsøke problemet.