Slik fjerner du et hvitt fryns i Photoshop

 

1.

Legg inn bildet du vil pakke ut et element fra til datamaskinen. Lagre det på et sted der du enkelt kan finne det.

2.

Åpne Photoshop. Velg 'File' fra menyen og velg 'Åpne'. I dialogboksen som vises, finn bildet du lastet inn og åpne det.

3.

Velg 'Pen' -verktøyet fra verktøylinjen og tegne en form rundt objektet i bilde. Høyreklikk på denne formen og velg 'Lag valg'. Velg 'Rediger' fra menyen og velg 'Kopier'.

4.

Velg 'File' fra menyen og velg 'Ny'. Klikk på 'OK' i dialogboksen som vises.

5.

Velg 'Rediger' fra menyen og velg 'Lim inn'. Skala og plasser det innpakkede bildet der du vil ha det.

6.

Hold nede 'CTRL' -tasten og klikk på det lille forhåndsvisningen ved siden av bildelaget i ' Lag 'palett'.

7.

Velg 'Velg' fra menyen og velg 'Endre'. Fra alternativene, velg 'Kontrakt.' I dialogboksen som vises, skriv inn antall piksler du vil fjerne fra kanten. Prøv å gjøre dette minst like mye som kanten, men ikke mer enn det. Klikk på 'OK'. Lagre arbeidet ditt.

Å få akkurat det rette bildet er en viktig del av å skape innhold for trykte annonser eller nettsteder. Noen ganger er det beste bildet en som er samlet fra flere andre i kompositt eller collage. Hvis du for eksempel lager en brosjyre for en restaurant i Photoshop, vil du kanskje plassere bilder på rettene som serveres mot en annen bakgrunn eller farge. Ved å kutte eller kopiere et bilde og deretter plassere det mot en annen bakgrunn kan det resultere i en halo eller en kant rundt objektet. Denne frynselen er forårsaket av et uhell å velge bakgrunnspiksler fra det opprinnelige bildet. Photoshop har en kontroll som heter 'Defringe' som er ment å håndtere dette, men du vil få større kontroll over resultatet ved å bruke en annen tilnærming.