Slik fjerner du stemmer fra sanger

 

1.

Åpne nettleseren din og besøk et troverdig programvareselskaps nettsted som tilbyr et program for fjerning av tale. Noen selskaper krever å kjøpe programvaren deres, mens andre programmer er tilgjengelige online som freeware for alle

2.

Sammenlign programvaren for talefjerning, samt prising som passer til budsjettet. Noen programmer tilbyr mer omfattende lydopptak og effekter i programvaren, så planlegger på forhånd kan hjelpe når du velger en.

3.

Kjøp eller last ned programvaren for talefjerning etter eget valg. Lagre det på datamaskinen. Dobbeltklikk på installasjonsfilen når den er ferdig laster ned. Tillat at programmet installeres fullt ut på datamaskinen din før du tar del i andre oppgaver.

4.

Finn media og lydfiler på datamaskinens harddisk. Du må kjenne plasseringen til filene dine for å fjerne stemmer fra dem.

5.

Åpne programvaren for å fjerne stemmer fra sanger og klikk 'File' u0026 gt; 'Åpne' for å finne og åpne sangfilen du ønsker. Hver stemmeavviklingsprogramvare vil fungere annerledes, så referer brukerhåndboken for detaljerte instruksjoner for å veilede deg gjennom de enkelte innstillingene, trinnene og innstillingene. Følg programvarens instruksjoner på skjermen som vises ved først å starte programmet for å få fullt ut lære tips og triks av programmet.

Hvis du har en sang med vokal som du vil fjerne uten å forstyrre de andre elementene, kan du gjøre det ved å bruke et program. Mange stemmefjerningsprogrammer koster penger å kjøpe, men du kan også finne gratis programmer tilgjengelig for nedlasting på Internett. Hvert program varierer i drift og funksjoner, slik at du undersøker dem før du velger en, vil bedre betjene dine redigeringsbehov.