Slik lærer du MS Office Online

 

1.

Start nettleseren din og få tilgang til Microsoft Office Training nettsted på http://office.microsoft.com/en-us/support/training-FX101782702.aspx.

2.

Velg hvilken versjon av Office du bruker - 2003, 2007 eller 2010 - og klikk navnet på programvaren du vil begynne å lære.

3.

Velg å se hele kurset eller bare et bestemt emne. På kursopplæringssiden vises kapitlene om tilgjengelige kurs på venstre side av skjermen.

4.

Klikk på 'Start dette kurset' når kurssiden vises. Du vil se kursets varighet, vanskelighetsgraden, kursoversikten og målene for gjennomføring av kurset. Lyden starter automatisk og vil instruere deg om hva du skal gjøre for å starte kurset.

5.

Klikk på 'Neste' på slutten av hver presentasjon. Kurset video og lyd presentasjon vil starte automatisk. Gjenta denne prosessen for resten av lyd- og videopresentasjonen.

6.

Øv det du har lært i løpet av kurset, hvis du velger å gjøre det. Last ned og start treningsøkten på datamaskinen din. For eksempel, for å starte treningsøkten for Excel, klikk på den grå 'Practice in Excel' -knappen.

7.

Test deg selv etter at du har fullført treningsøkt, for å se om du har beholdt informasjonen i leksjonen. Testen er et online spørreskjema med flere valg. Testresultatene er private, og testen er ikke scoret. Med hvert svar valgt, vil det riktige svaret bli vist. du svarer feil, du får en forklaring på hvorfor svaret ditt var feil.

Microsoft.com tilbyr flere gratis opplæringskurs for 2003, 2007 og 2010 versjoner av Microsoft Office-programvare. Online trening er tilgjengelig for tilgang, Excel, OneNote, Outlook, PowerPoint, Project, SharePoint, Word, Communicator, Live Meeting, Publisher og Visio. Hvert kurs gir en video og lyd presentasjon, med segmenter for å øve ferdighetene og teste hva du har lært.