Slik stopper Photoshop fra tilgang til nettverk

 

1.

Klikk på 'Start' -knappen, og klikk deretter 'Kontrollpanel.' Klikk på ikonet 'Windows-brannmur'. Avhengig av innstillingene dine, kan du klikke på 'Avansert visning' før du kan se ikonet.

2.

Klikk på 'Slå Windows-brannmur på eller av.' Velg 'Slå på Windows-brannmur' på alle aktuelle nettverk; hvis du bruker den bærbare datamaskinen på offentlige steder ofte, bruk den for alle steder. Klikk på 'Tilbake' -knappen.

3.

Klikk på 'Avanserte innstillinger.' I det nye vinduet klikker du på 'Innkommende regler'.

4.

Finn alle reglene for Adobe-merkede produkter. Du må finne alle Adobe-prosesser, ikke bare Photoshop.

5.

Dobbeltklikk på den første Adobe-innkommende regelen. I det nye vinduet, under kategorien Generelt velger du 'Blokker tilkoblingen.' Klikk på 'OK', lukk vinduet og gjenta denne prosessen for hver Adobe-prosess du finner.

6.

Lukk alle tre Windows-brannmurvinduene. Start datamaskinen på nytt. Adobe Photoshop er nå blokkert fra å få tilgang til Internett.

Tips og advarsler

  • Denne prosessen blokkerer Adobe-godkjenning, noe som kan hindre Photoshop i å jobbe om en uke eller noe. Du må kanskje angre og gjenta denne prosessen med jevne mellomrom for å godkjenne din kopi av Photoshop.
  • Adobe Photoshop er den vanligste profesjonelle rasterbildeditoren i verden. Dens kraft, fleksibilitet og presisjon har gjort det til favoritt for fotografer og grafiske designere i flere tiår. For å bekjempe piratkopiering av denne populære plattformen, har Adobe blitt mer aggressiv med programvarens nettverkspolitikk. Adobe-produkter 'ringe hjem' hver gang de begynner, snakker med eksterne servere, bruker opp båndbredde og representerer en konkret trussel mot personvernet ditt. Men hvis du bruker et Windows-system, kan du stenge disse tilkoblingene uten ekstra programvare .